- 30 Ocak 2015
- 18.588
- 19.672
- 498
- 29
Hmm anladm canımCanim progestan dusun tehlikesine karsi.gunde uc tane aliyorum. Corasprin kani sulandirmak icin bu da yumurtalar buyumeye devam etmesin diyeymis . Asilama oncesi igne tedavi oldugum icin bide folik asit bildigimiz folik asit
Insallah canım benim inşallah hayırlı sahurlar..Önemli degl canım hayırlı haberlerle gelrsn insallah
Insallah cnm bu arada onceki mesajda unutmusum yazmayi reglime daha 3-4 gunum var :))inşallah canım beklyoruz güzel haberlerini
Uzulm tabi inşallah vardır bende hastaneye gtcem heycandan uyuyamadim :))Gunaydinn kizlarrr herkese hayirli ve guzel sabahlar :)) bugun heyecanli uyandim.ElifAhsen02 , ilknurrr22 kizlar gebelik bolumune konu acip resimleri koydum bakayim nasil yorumlar gelecek diye, cogunluk gebelik var diyor, hepinizden Allah razi olsun . Cok heyecan yaptim ama yoksa eger uzulmeyecegim yine de :))
Ayy cnmm cizgi yeri belli oluyor ins vardir inş rabbn hayrlisini versin sanada bizede insss :)Insallah kuzum ya :)) ben az once test yaptim bi bakar misin cnm ona gore biberiye cayi iccem :)))
Rabbim gonlune gore versin insaallah canim . Az kalmis adete benimde uc dort gun kla incecik bisey cikiyoduGunaydinn kizlarrr herkese hayirli ve guzel sabahlar :)) bugun heyecanli uyandim.ElifAhsen02 , ilknurrr22 kizlar gebelik bolumune konu acip resimleri koydum bakayim nasil yorumlar gelecek diye, cogunluk gebelik var diyor, hepinizden Allah razi olsun . Cok heyecan yaptim ama yoksa eger uzulmeyecegim yine de :))
Canim hayirli haberlerle gel bizede haber etUzulm tabi inşallah vardır bende hastaneye gtcem heycandan uyuyamadim :))
Gunaydin canimmm . Sen de baktin mi tetkere gorunuyor degil miGunaydin kizzzlaaarrrELMALI turtam canimmm yaaa çok sevindim kızların dediği gibi hamilelik olmasaydı hiç çizgi cikmazdi :) çok heycablandim
Ins cnm sen de guzel haberlerle gel bize :)Uzulm tabi inşallah vardır bende hastaneye gtcem heycandan uyuyamadim :))
Cnm o heyecani bi de bana sor, bu ay uc gun ara girdi diye cok umutsuzdum. Sirf biberiye icmek icin dun testi yaptim ikindi vakti. Hic beklemedigim bi anda sasirdim :)Gunaydin kizzzlaaarrrELMALI turtam canimmm yaaa çok sevindim kızların dediği gibi hamilelik olmasaydı hiç çizgi cikmazdi :) çok heycablandim
Amin cnm hepimize insallah en kisa surede, sagolasin :)Ayy cnmm cizgi yeri belli oluyor ins vardir inş rabbn hayrlisini versin sanada bizede insss :)
amin canim insallah yaniltmiyordur bu test, hayirlisi hakkimizda :)Rabbim gonlune gore versin insaallah canim . Az kalmis adete benimde uc dort gun kla incecik bisey cikiyodu
Geldm canım keseyi gordk ama bebek henüz gozkmyo haftaya tekrar gel dedi geç yumurtlama olmuş sanirimIns cnm sen de guzel haberlerle gel bize :)
Cnm o heyecani bi de bana sor, bu ay uc gun ara girdi diye cok umutsuzdum. Sirf biberiye icmek icin dun testi yaptim ikindi vakti. Hic beklemedigim bi anda sasirdim :)
Amin cnm hepimize insallah en kisa surede, sagolasin :)
amin canim insallah yaniltmiyordur bu test, hayirlisi hakkimizda :)
Geldm canım keseyi gorduk bebek henüz gozkmyo felan dedi kafami karıştırdı yaa haftaya tekrar gtcemCanim hayirli haberlerle gel bizede haber et
Geldm canım keseyi gorduk bebek henüz gozkmyo felan dedi kafami karıştırdı yaa haftaya tekrar gtcem
Adet tarihime gre kucukms geç döllenme olmusDoktor kacinci haftada suan dedi peki
Gunaydin canimmm . Sen de baktin mi tetkere gorunuyor degil mi
Göğüs kafesim çok ağrıyor ya gece özellikleNoldu canm neyin var
Nye ki canım bi doktora gtseydin keskeGöğüs kafesim çok ağrıyor ya gece özellikle
Bilmiyorum kuzum ya sırtüstü yatmak zorunda kalıyorum.inan doktor yüzü görmek istemiyorum doğumdan sonraNye ki canım bi doktora gtseydin keske
Ins cnm sen de guzel haberlerle gel bize :)
Cnm o heyecani bi de bana sor, bu ay uc gun ara girdi diye cok umutsuzdum. Sirf biberiye icmek icin dun testi yaptim ikindi vakti. Hic beklemedigim bi anda sasirdim :)
Amin cnm hepimize insallah en kisa surede, sagolasin :)
amin canim insallah yaniltmiyordur bu test, hayirlisi hakkimizda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?