19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Gunaydinn kizlarrr herkese hayirli ve guzel sabahlar :)) bugun heyecanli uyandim. ElifAhsen02 ElifAhsen02 , ilknurrr22 ilknurrr22 kizlar gebelik bolumune konu acip resimleri koydum bakayim nasil yorumlar gelecek diye, cogunluk gebelik var diyor, hepinizden Allah razi olsun:KK200::KK15:. Cok heyecan yaptim ama yoksa eger uzulmeyecegim yine de :))

Gunaydinn kizlarrr herkese hayirli ve guzel sabahlar :)) bugun heyecanli uyandim. ElifAhsen02 ElifAhsen02 , ilknurrr22 ilknurrr22 kizlar gebelik bolumune konu acip resimleri koydum bakayim nasil yorumlar gelecek diye, cogunluk gebelik var diyor, hepinizden Allah razi olsun:KK200::KK15:. Cok heyecan yaptim ama yoksa eger uzulmeyecegim yine de :))
Uzulm tabi inşallah vardır bende hastaneye gtcem heycandan uyuyamadim :))

Rabbim gonlune gore versin insaallah canim . Az kalmis adete benimde uc dort gun kla incecik bisey cikiyodu

Uzulm tabi inşallah vardır bende hastaneye gtcem heycandan uyuyamadim :))
Ins cnm sen de guzel haberlerle gel bize :)
Gunaydin kizzzlaaarrr :KK15: ELMALI turtam ELMALI turtam canimmm yaaa çok sevindim kızların dediği gibi hamilelik olmasaydı hiç çizgi cikmazdi :) çok heycablandim
Cnm o heyecani bi de bana sor, bu ay uc gun ara girdi diye cok umutsuzdum. Sirf biberiye icmek icin dun testi yaptim ikindi vakti. Hic beklemedigim bi anda sasirdim :)

Ayy cnmm cizgi yeri belli oluyor ins vardir inş rabbn hayrlisini versin sanada bizede insss :)
Amin cnm hepimize insallah en kisa surede, sagolasin :)
Rabbim gonlune gore versin insaallah canim . Az kalmis adete benimde uc dort gun kla incecik bisey cikiyodu
amin canim insallah yaniltmiyordur bu test, hayirlisi hakkimizda :)

Cnm o heyecani bi de bana sor, bu ay uc gun ara girdi diye cok umutsuzdum. Sirf biberiye icmek icin dun testi yaptim ikindi vakti. Hic beklemedigim bi anda sasirdim :)

Geldm canım keseyi gordk ama bebek henüz gozkmyo haftaya tekrar gel dedi geç yumurtlama olmuş sanirim

İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Back