Bebek İkinci El 19,21,22,23...nike,converse,şirinbebe ayakkabılar ucuza

• Konu Sahibi Konu Sahibi mggr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nıyekı canım ne kadar kargo tutuyormus, ben yenı aldım bayagda agır 7,5 tuttu.,
çok çok tutmuor kı ???

yok canım ben bugun aldım , ıst dayım batmanda geldı 7,5 tl .
ptt kargo, ben ama ptt nın kendı yerınden aldım adrese teslım deıl, oleece fıyat dusuyor cok bence

ayakkabılar ve diğer açtığım konudaki ürünler duruyor

cnm meraba ayakkabilarin cok guzelmis iyi satislar. kucumen 21 no olan erkek bot tahmini kac yasa goredir acaba hatirliyor msn
kusura bakmayın mesajlara bakmıyordum uzun zamandır o kahverengi bot 2 yaş erkek hatta 1- 2 yaş diyeyim oğlum 1 sene giydi ama çok az giydi yeni yeni yürüyor koşuyordu

küçümen marka 21 numara erkek bot ile beyaz turuncu nike marka unisex ayakkabı ile ilgileniyorum son fiyatı nedir?
fiyatlar son son en son fiyattır. inanın herkes 3-5 indire indire bu hale geldi zaten niye sattığımı da anlamadım :) bu fiyata. ayakkabılar sıfır gibi duruyor

ayakkabıların en düşük fiyatlısı 35 liraydı ve 1 sene oldu alalı doğru dürüst giyilmedi bile hele ki nikeye 45 lira verdim zamanında. şirinbebeler 35 ama ben herkes memnun olsun işe yarasın hem de bana da biraz faydası olsun diye bu fiyatları belirledim.kargo alıcıya aittir.

947898-f6b35084f627f205549b800ce28dda9c.jpg
BU AYAKKABIYI ALMAK İSTİYORUM.

merhaba 19 numara kaç yaşındaki çocuklar giyebilir benim oglum 7 aylık oyüzden s oruyorum

bu ayakkabıyı ilk adım olarak almıştım. yaza giyer sanırım bizimki de o civarda giymişti 1 yaz giyebilir.ama tam da bilemem.

çok güzeeeellllll benim oğluma küçük gelmese hemen alırdım fiyatı çok uygunn

bu markalar hala bu modelleri uretiyor yani modası geçmiş ayakkabılar değil bunlar

Back