- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
şu resimdekilere toplam ne fiyat verirsin. aslında adidası istiyordum kaçırdık onu. uygun fiyat verirsen toplu alacağım bunları. şayet pil aksamları bozuk filan değilse.
Canim piyano ve emekleme arkadasini senden once soran arkadas ayirtti.bahsettiklerim bunlar
aktivite masanda varmıKalanlari kacirmayin...
Canim ozelden msj gelmedi simdi farkettim buradan dogbebe ayakkabi duruyor satilmadicanım özeldende msj atmıştım, elinde kalanlar neler,doğbebe ayakkabıya talibim.
merhaba emekleme ark. satışta mı?
tek ürün almak istemiyorum yeni ürünler ekleyecek misin acabaC
Canim ozelden msj gelmedi simdi farkettim buradan dogbebe ayakkabi duruyor satilmadi
Canım merhaba benimle alışverişte karar verdin mi o son dörtlüyü sana ayırayım mı yanına sonradan eklediklerimden istediğin var mıC
Canim ozelden msj gelmedi simdi farkettim buradan dogbebe ayakkabi duruyor satilmadi
canım eline kalan ürünler nelerdir doğbebe ayakkabıyı alacağım fakat tek ürüne kargo vermek istemiyorum özelden elinde kalan kıyafetleri ve ürünleri atarmısın.telefonum u özelden yazıyorum whatsuptanda gönderebillirsinC
zaten sivastayız canımCanim oyuncaklar dan hangisinkaldi sivas a gönderebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?