......

Arkadaşım yeni evlisiniz sanırım..
Acıması normal yani ilk başlarda..
Ama bence bir doktora gidin.. Kendiniz o kadar içeriyi görmeyebilirsiniz.. En azından kendinizi kontrol ettirirsiniz,eğer iyi bir kayganlaştırıcı krem varsa onu kullanırsınız..
Buradan size kimsenin yararı dokunamaz ki..

ne kadar oldu evleneli ?
ilk zamanlar normal acıması kabus gibi
ama sonraları geçmesi gerek
boş değil tabi her kadında o et gibi şey vardır

Canım ben evli değilim ama yine de yazayım dedim.. Benim bildiğim kadarıyla bayan kendini çok kastığı için canı hala acırmış, benim kuzenimin eşi doktora gitti bu sebepten, doktor da ona böylre demiş, kendini rahat bırakmaya çalış, bir de Laale arkadaşımızın dediği gibi kayganlaştırıcı krem filan kullan belki bir faydası dokunur...

Biran evvel de doktora gitmelisin derim ben...

ne kadar oldu evleneli ?
ilk zamanlar normal acıması kabus gibi
ama sonraları geçmesi gerek
boş değil tabi her kadında o et gibi şey vardır

2 aydır hala acıyor off çok kötü ya :çok üzgünüm:dr. gidicemde hem biraz çekiniyorum hemde acaba normalmi diyorum onu anlamaya çalışıyorum,

zaten benim acım daha çok ilk giriş kısmında yoğun olarak sanırım hnüz dar yani onunda genişlemesi belli bir bir zaman mı alıyor,:uhm:

ilk zamanlar normal demişsin ne kadar sonra artık canım acımayacak ya offfff:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim bi doktora git bence..agri aci olunca zyerimsenibenevkinede varamiyosun anin ki o dakikalar iki kisininde mutlu olmasi gereken dakikalar...biran once git doktora...opuyorum canim

canım benim acaba kendini kastığın içinmi böyle oluyor
yoksa başka bişeymi
en iyisi jinekoloğa gitmen
incelemenle anlayacağını sanmıyorum zaten

canım benim acaba kendini kastığın içinmi böyle oluyor
yoksa başka bişeymi
en iyisi jinekoloğa gitmen
incelemenle anlayacağını sanmıyorum zaten

evet en doğru dr. gliba aslında orda içerde bir et parçası görüyorum dokunuca acıyor ama bilmiyorum ya iyice korkmaya başladım,

yeni olduğu içnmi böyle bilmiyorum anlamadım ya :sm_confused:

doktora görünmende fayda var
cinsel açıdan aktif olan her kadın jinekolaga belli aralıklarla gitmeli zaten
bir de önsevişme yaşıyor musunuz,sen hazır olana kadar bekliyor musunuz
çünkü bir kadının daha tam uyarılmamışken birlikte olmasıyla uyarılmışken birlikte olması arasında büyük fark var
sadece sıvı salgılamak da değil,vajinanın gevşemesi rahatlaması...
sen hazırolmadan birliktelik yaşarsanız,5 sene sonra da acır
önemli olan senin hazır oldugun anda birliktelik

doktora görünmende fayda var
cinsel açıdan aktif olan her kadın jinekolaga belli aralıklarla gitmeli zaten
bir de önsevişme yaşıyor musunuz,sen hazır olana kadar bekliyor musunuz
çünkü bir kadının daha tam uyarılmamışken birlikte olmasıyla uyarılmışken birlikte olması arasında büyük fark var
sadece sıvı salgılamak da değil,vajinanın gevşemesi rahatlaması...
sen hazırolmadan birliktelik yaşarsanız,5 sene sonra da acır
önemli olan senin hazır oldugun anda birliktelik

tabiki ön sevşme yaşıyoruz herşey çok güzel gidiyor uzun oluyor ikimizde çok mutlu oluyoruz taki o ana kadar kendimi sıkıyorda olabiirim o an gelince geriliyorum ister istemez herseferinde acıdığı için :çok üzgünüm:

cnm o zaman bi doktora görün için rahat etsin
orda bir et parçası var o acıyor diye çok kafana takmışsın çünkü
istemeden kasıyorsun kendini
a.s.

orda bi et parçası nası olabilir ki? vajinanın girişindeki kaslar dışardan bakınca dalgalı gibi görünebilir, bence siz onu et parçası sanıosunuz.. yne de bi muayene olun tabi ki..

Aşağıdaki sitede genital organ çizimleri var , sana fikir verebilir ;

http://www.basakkadin.com/anatomi.htm

Aşağıdaki sitede de konu ile ilgili yapılması gerekenler , tedavi vb. var ;

http://www.saglikplatformu.com/saglik_bilgileri/sayac.asp?lupo_id=53

Dr. a görünmek sorununun kronikleşmesini engellemek ve rahatlaman için çok gerekli. Geçmiş olsun.

canım benim çok teşk ederima.s.
gerçekten faydalı şeyler bunları okudum ama resimdekiyle bendeki et parçasını bağdaştıramadım belki o çizim olduğu için olabilir,

tedaviyide okudum et parç. felan yok sanırım bana öyle geliyor,kendimi kastığım için sanırım orası genişlemiyor ve canım acıyor okuduğumdan bu sonuca vardım bakalım biraz daha denemeye devam:eek:

sedacım bişi varsa erken teşhiş için yoksada kafanın rahatlaması için muhakkak bi jinekologla görş derim kendine bi doktor araştır ve daimi olarak 6 ayda bir kontrol ol... netten araştırma yapmak bu şüphelerini azaltacaktır ama tümden yok etmez ..geçmiş olsun

seda benimde 2 ay boyunca acımıştı kendimi kasmaklada alakası yokta ne bileyim acıyordu yoksa kendimi kasmıyordum..bu hep böyle mi devam edecek dedim bir anda geçti canım...bir daha da hiç acımadı.bazılarının alışma süresi oluyormuş...kiminin içi dar oluyormuş tabi bununiçin doktora gitmen lazım ufak bir operasyon yapılıyormuş araştırmıştım...ama doktora gitmeme gerek kalmadan geçti.inşallah kısa zamnada atlatırsınız

X