Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar oncelikle konuyu nereye acacagimi bilemedim buraya actim :18:
1800 lerin korselerini cok aradim bulamiyorum boylelerini bir bilen goren yada nasil dikilebilecegini bilen birileri varsa yardimci olursa cok sevinirim resimleride yukluyorum
Nerde yaşıyorsun bilmediğimden yer tarif edemem ama genelde gotik ürünler satan yerlerde oluyor böyle bağcıklı korseler. Bir de uzakdoğudan özellikle Japonyadan ürün getirten internet sitelerine bir bakın onlarda da kesin vardır.
Nerde yaşıyorsun bilmediğimden yer tarif edemem ama genelde gotik ürünler satan yerlerde oluyor böyle bağcıklı korseler. Bir de uzakdoğudan özellikle Japonyadan ürün getirten internet sitelerine bir bakın onlarda da kesin vardır.
makedonyada yasiyorum burda cok aradim bulamadim malesef internetten alis veris de yapamiyorum ama turkiyede bi yerlerde varsa geldigimde alirim diye dusunuyordum :26: