- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
bana saygı duymayabilir ama aileme saygı duymalı benim annem de melek gibi bir kadın hoşgeldin demediği halde ona dün ne kadar iyi davrandıBen olsam ılıskınızı bende cıddıye almazdım :)
Nasılsa sonlanacak dusuncesıyle..
Ne o oyle ayrıl barıs ayrıl barıs cocuk oyuncagı mı bu ?
Sızın ılıskınıze saygınız yokkı gorumcenız sıze ve ılıskınıze saygı duysun..
Herseyden once oturup kendınızı ve ılıskınızı sorgulayın derım
nasıl yani anlamadım nişanlım ailemle tartışmadı ki
Dünya tatlısı bir görümcem var daha doğrusu ben öyle sanıyordum benim ablam yok onu ablam yerine koydum sohbeti tatlı anlayışlı yani ablam olsa o kadar severdim sürekli konuşurduk biz nişanlımla çok ayrılıp barışan bir çiftiz artık alışkanlık oldu neredeyse ama aşacağız bunu inşallah en son ayrıldığımız da nişanlandıktan sonra ki ilk ayrılığımızdı 4 gün hiç konuşmadık görümcem eşiyle kavga ettiğinde ben ona hep yazdım destek olmak için bizim kavgamızdan 1 hafta önce kavga etmişlerdi biz ayrıldık beni bir kere bile aramadı barıştırmak adına bir şey beklemedim ama nasılsın bile demedi zaten onunla aramız açıldığında hemen kendilerini benden geri çekiyorlar neyse sonra biz bir şekilde barıştık ve nişanlımın ailesi yemeğe çağırdı gittik görümcem de var bize hoşgeldin demedi aramızda hiçbir olay geçmemesine rağmen aileme yaptığı bu saygısızlığa çok kızdım gittik konuşmadı yemek yerken sadece bizimle durdu onda da düğün tarihi konuşulurken ona sordular sen ne düşünüyorsun yeminliyim asla karışmıyorum dedi ben ki bu olaydan önce abla nişan hazırlıklarında sen yoktun düğündeki tüm hazırlıklarda yanımda bulun demiş insanım kıyafet ayrıntısına kadar ona yardımcı olmuştum niye dedim öyle işte dedi bir de bu sene istiyor ailesi düğünü dedi ki siz bu sürekli tartışmalarınızla seneye ertelenmeyeceğini mi sanıyorsunuz ailemin yanına gelmedi başka odada takıldı gene de giderken iyi akşamlar dedim öptüm dün de bize geldiler babam davet etti annem kızım sen hoşgeldin de büyüklük sen de kalsın o hoşgeldini iyi akşamları dedim ama gece boyu konuşmadım normalde hayır desem de yardım etmeden durmayan görümcem oturduğu yerden kesinlikle gidene kadar kalkmadı karnım ağrıyor bir şeyler dedi noldu bile demedim bilmiyorum belki yanlış yaptım nişanlım yanıma gelip benimle konuşmaya çalıştıkça ona bir şeyler anlattı onunla konuşsun diye ortaya bir olay anlattı yok komşuları kavga etmiş görümceyi çekiştiriyorlarmış güldüm ben de ne yapıcam bu görümceyle ben onu ablam gibi çok sevmiştim herkese bendeki görümce değil abla diyordum yazık vallahi
evet şimdi de ailesi yapacak ve sesini çıkartmıyor ailesi ne isterseniz biz hallederiz yeter ki bu sene evlenin diyorkendi ailesiyle tartışma ihtimali gibi geldi
Görümcende bu sene düğün olmaz gibi de laf etmiş galiba canım
Düğünle alakalı tavırda olabilir nişanlın ailesiyle tartışmışda ola
yanlış hatırlamıyorsam eğer nişanlın düğünü tek başına yapmak istiyordu
bu yüzden ailesiyle konuşmak istemiyordu
çok haklısın keşke bunu yapabilsem ama yapamıyorum o gün o tavırlarından soğudum böyle soğuyup uzaklaştığım insana yakınlık gösteremiyorum of malesef huy işte kötü huyKeşke bu tip şeyleri kurup kurup kafanızda büyütmek, tavıra aynı tavırla cevap vermek yerine konuşmayı deneseniz. Halbuki "ablacım sende bir tavır seziyorum, bir hata yaptım da seni kırdım mı acaba? Kırıldığın şeyleri bana söylersen ben de hatalarımı düzeltebilirim ve daha iyi bir gelin görümce ilişkimiz olur" demek o kadar kolay ki...
çok haklısın keşke bunu yapabilsem ama yapamıyorum o gün o tavırlarından soğudum böyle soğuyup uzaklaştığım insana yakınlık gösteremiyorum of malesef huy işte kötü huy
benim nişanlım ablasının dediklerini pek takmaz genelde benim istediklerimi yapar ama evlendikten sonra ablası değerli olur tabiki burdan okuduklarım kadarıyla ben de öyle yapayım bari off çok zormuş bu işler keşke hiç bulaşmasaydımBu şekilde hem kendine hem de çevrenle olan ilişkilerine zarar verirsin. Bu insan arkadaşın değil, silip atabileceğin bir insan değil. Bir ömür yüzyüze bakacaksınız. O yüzden ne kadar iyi geçinirsen o kadar mutlu olursun.
Hem biliyor musun görümcelerin kardeşlerininin üzerinde çok etkisi oluyor. Görümceyi kafaya alırsan evlenince eşine her istediğini yaptırabilirsin. Bende iki tane var, aynen bu yöntemi kullanıyorum. Eşim bir şeyi kabul etmiyorsa hemen görümceyi arayıp dertleşiyorum. Akşamına bizim anlaşamadığımuz olay pıt diye çözülüyor.
haklısın sanırım aileler de sürekli gelip gidiyor sanırım biraz mesafe her zaman iyiçok yüzgöz olmamak gerek.
görümcen nişanlının ablası senin değil.
benim nişanlım ablasının dediklerini pek takmaz genelde benim istediklerimi yapar ama evlendikten sonra ablası değerli olur tabiki burdan okuduklarım kadarıyla ben de öyle yapayım bari off çok zormuş bu işler keşke hiç bulaşmasaydım
kesinlikle öyle.haklısın sanırım aileler de sürekli gelip gidiyor sanırım biraz mesafe her zaman iyi
Sizin nişanlıyla kavgalarınız ister istemez aileyede yansıyordur onlar da bu durumdan bunalmuıştır artık.Kendince tepki ve tavır koyuyor.Herkesin kendine göre ailesinde sorunları oluyor.Dertleri oluyor.Bi de bunun üstüne,sürekli nişanlısıyla kavga eden kardeş tuzu biberi oluyordur.Daha nişanlıyken kavgalar insanı soğutuyordur.Bence görümcenden daha çok senin nişanlınla ilgili problemlerin var.Çok ayrılıp barışmak normal bir ilişki değil.Dünya tatlısı bir görümcem var daha doğrusu ben öyle sanıyordum benim ablam yok onu ablam yerine koydum sohbeti tatlı anlayışlı yani ablam olsa o kadar severdim sürekli konuşurduk biz nişanlımla çok ayrılıp barışan bir çiftiz artık alışkanlık oldu neredeyse ama aşacağız bunu inşallah en son ayrıldığımız da nişanlandıktan sonra ki ilk ayrılığımızdı 4 gün hiç konuşmadık görümcem eşiyle kavga ettiğinde ben ona hep yazdım destek olmak için bizim kavgamızdan 1 hafta önce kavga etmişlerdi biz ayrıldık beni bir kere bile aramadı barıştırmak adına bir şey beklemedim ama nasılsın bile demedi zaten onunla aramız açıldığında hemen kendilerini benden geri çekiyorlar neyse sonra biz bir şekilde barıştık ve nişanlımın ailesi yemeğe çağırdı gittik görümcem de var bize hoşgeldin demedi aramızda hiçbir olay geçmemesine rağmen aileme yaptığı bu saygısızlığa çok kızdım gittik konuşmadı yemek yerken sadece bizimle durdu onda da düğün tarihi konuşulurken ona sordular sen ne düşünüyorsun yeminliyim asla karışmıyorum dedi ben ki bu olaydan önce abla nişan hazırlıklarında sen yoktun düğündeki tüm hazırlıklarda yanımda bulun demiş insanım kıyafet ayrıntısına kadar ona yardımcı olmuştum niye dedim öyle işte dedi bir de bu sene istiyor ailesi düğünü dedi ki siz bu sürekli tartışmalarınızla seneye ertelenmeyeceğini mi sanıyorsunuz ailemin yanına gelmedi başka odada takıldı gene de giderken iyi akşamlar dedim öptüm dün de bize geldiler babam davet etti annem kızım sen hoşgeldin de büyüklük sen de kalsın o hoşgeldini iyi akşamları dedim ama gece boyu konuşmadım normalde hayır desem de yardım etmeden durmayan görümcem oturduğu yerden kesinlikle gidene kadar kalkmadı karnım ağrıyor bir şeyler dedi noldu bile demedim bilmiyorum belki yanlış yaptım nişanlım yanıma gelip benimle konuşmaya çalıştıkça ona bir şeyler anlattı onunla konuşsun diye ortaya bir olay anlattı yok komşuları kavga etmiş görümceyi çekiştiriyorlarmış güldüm ben de ne yapıcam bu görümceyle ben onu ablam gibi çok sevmiştim herkese bendeki görümce değil abla diyordum yazık vallahi
şimdiden sana çok teşekkür ederim Sephoraa :)Benim eşim de öyleydi, şimdi böyle oldu.. Evlenince ailelerine bakış açıları değişiyor. O yüzden sahte de olsa iyi geçin görümceyle. İleride faydasını görecek, gelip bana teşekkür edeceksin.
evet çok haklısın :)Sizin nişanlıyla kavgalarınız ister istemez aileyede yansıyordur onlar da bu durumdan bunalmuıştır artık.Kendince tepki ve tavır koyuyor.Herkesin kendine göre ailesinde sorunları oluyor.Dertleri oluyor.Bi de bunun üstüne,sürekli nişanlısıyla kavga eden kardeş tuzu biberi oluyordur.Daha nişanlıyken kavgalar insanı soğutuyordur.Bence görümcenden daha çok senin nişanlınla ilgili problemlerin var.Çok ayrılıp barışmak normal bir ilişki değil.
Bir de sen nişanlınla küsken,nişanlının bunu eve nasıl yansıttığını,senden nasıl bahsettiğini bilemezsin.
Bir de sana birşey söylemek istiyorum "üşüyenprenses"evet çok haklısın :)
evet şimdi de ailesi yapacak ve sesini çıkartmıyor ailesi ne isterseniz biz hallederiz yeter ki bu sene evlenin diyor
o kısım dogru tabıbana saygı duymayabilir ama aileme saygı duymalı benim annem de melek gibi bir kadın hoşgeldin demediği halde ona dün ne kadar iyi davrandı
tamam teşekkür ederim :)Bir de sana birşey söylemek istiyorum "üşüyenprenses"
Bak kendi adın değil,nick kullanıyorsun.Sen şimdi burda yeri geliyor görümcenden,yeri geliyor nişanlından,yeri geliyor nişanlının ailesinden birşeyler paylaşıyor,dert yanıyor,konuyu anlatıyorsun.Ama bir önce ki konularından birinde nişan resimlerinizi yayınlamışsın.İnternette bu sayfaya ama bilerek ama dolaylı yoldan bir sürü insan girebilir.Sıkıntı olmasın sana.