- 8 Haziran 2011
- 1.151
- 344
- Konu Sahibi usuyenprenses
belki siz nişanlınızla küsken nişanlınız hakkınızda bişey söylemiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle kıskanç birisi değil gibiydi off kıskançlık girdi mi çok kötü işte
Hahahah valla arkadasım cok. Haklısın :))Neyini çok sevdin bu görümcenin? Bildiğin içten pazarlıklı çakma kaynana klasik görümce bu.Sevme onu kuş sev kedi sev köpek sev ama onu sevme.Sonra böyle üzülen sen olursun.
yok söyleyemez ablasına hiç söyleyemez arkadaşı var ona anlatıyor da ablası her şeyi benden duyuyordu zatenbelki siz nişanlınızla küsken nişanlınız hakkınızda bişey söylemiştir.
çok tatlısın ya :)Neyini çok sevdin bu görümcenin? Bildiğin içten pazarlıklı çakma kaynana klasik görümce bu.Sevme onu kuş sev kedi sev köpek sev ama onu sevme.Sonra böyle üzülen sen olursun.
Daha geçen konunda ayrıldığınızda bütün ailesinin durumu öğrendiğini yazmıştın millet araya girmeye çalışıyordu bence nişanlının ağzı sandığın kadar sıkı değil.yok söyleyemez ablasına hiç söyleyemez arkadaşı var ona anlatıyor da ablası her şeyi benden duyuyordu zaten
arkadaşına ben anlattım o da üzülüp gidip herkese anlatmış nişanlım da bana çok kızdı sen neden herkese yayıyorsun dşye halbuki ben sadece arkadaşına anlattımDaha geçen konunda ayrıldığınızda bütün ailesinin durumu öğrendiğini yazmıştın millet araya girmeye çalışıyordu bence nişanlının ağzı sandığın kadar sıkı değil.
Yaptığın çocukça tripleri anlatıyorsa görümce sana tavır almış olabilir.
Allah kayınpederlerinin yardımcısı olsun canım içimden geçeni yazayım dedim nasıl bir düşünce ve hırsla yazdıysan artık birşeyler yazma isteği oluştuBizde gorumceyle oyleydik evlendikten sonra fark ettimki 18 yadindaki gorumcem evi yoneten 10 kaynanaya bedel arsizin cirkefin teki..en guzeli haddini bildirmek altta kalmamak sen tadim kacmasin buyukluk bende kalsin dedikce boyleleri tepene cikar hiccc kendini ezdirmeye gelmez mesafe mesafe mesafe...ha yok her an mecbur gorusceksen de lafini esirgeme
arkadaşına ben anlattım o da üzülüp gidip herkese anlatmış nişanlım da bana çok kızdı sen neden herkese yayıyorsun dşye halbuki ben sadece arkadaşına anlattım
akşam en yakın arkadaşı aradı nişanlım için çok kötü durumda olduğunu annesinin ağladığını falan söyledi nolur ayrılmayın dedi ertesi gün ablasının eşi aradı nolur ayrılmayın herkes çok üzülüyor ailene söyleme halledeceğiz lütfen olay büyümesin ayrılırsanız onun da senin de yüzüne bakmam falan dedi arkadaşı dün gene aradı ailene söyleme sakın izinli gününü bekliyor seninle konuşacak belki her şey düzelir dedi
O zaman nisanlinizi uyarin bizim sorunlarimiz aramizda kalsin kimseye birsey anlatmayalim de. Siz hemen barisirsiniz ama ailelerin bu durumlar akillarinda kalir.ya bakıyorum kendime ben nişanlımla ilgili ilişkilerimde hatalıyım ona karşı hatalarım oldu ama gerçekten ailesine saygısızlık etmedim hiçbir şey yapmadım nişanlımla aramdaki problem için neden onlar mesafe koyuyor benim ailem öyle yapmıyor anlamıyorum
çok haklısın bundan sonra anlatmama kararı aldımO zaman nisanlinizi uyarin bizim sorunlarimiz aramizda kalsin kimseye birsey anlatmayalim de. Siz hemen barisirsiniz ama ailelerin bu durumlar akillarinda kalir.
anladım peki teşekkürlerBence sen gorumceni kafana takacagina nisanlinla olan problemlerinin temelini dusun cunku bu iliski icinde cok fazla sikayetci oldugun durumlar var evlendiginde cok sikinti yaşarsın ii düşün. Gorumc ekonusunda da senle cok ilgili oldugunu dusunmuyorum muhtemelen kavga ettiginiz sira nisanlin kiza bise demistir
yok kardeşiyle tartışmaz kardeşi ne derse asla alınmaz çünkü neyse ben gene de iyi düşüneyim teşekkürlerbelki kardeşiyle tartıştı oyüzden böyledir...zamanla düzelir inşallah..sen iyi niyetinden vazgeçme..
nasıl yani anlamadım nişanlım ailemle tartışmadı kinişanlınız ailenizle tartıştı ama anne babanız fazla alınmamış görümce çok alnmış gibi geldi
yada sizi kıskandı ama kıskanacak insan en başta kıskanır ki
benim aklıma bir ihtimal geliyor oda başta ki yazdığım