180 derece değişen görümcem

öyle kıskanç birisi değil gibiydi off kıskançlık girdi mi çok kötü işte :KK43:

Sana oyle gösteriyordu sekerim.durduk yere nıye mesafe koyuyo o zaman sende tavrını belli et eskisi gibi olma.Dünya onun etrafında dönmüyo görümcenle can ciger olmak zorunda degilsin gidin elin kırk kat yanancısıyla arkadas ol daha iyi.

yok söyleyemez ablasına hiç söyleyemez arkadaşı var ona anlatıyor da ablası her şeyi benden duyuyordu zaten
Daha geçen konunda ayrıldığınızda bütün ailesinin durumu öğrendiğini yazmıştın millet araya girmeye çalışıyordu bence nişanlının ağzı sandığın kadar sıkı değil.
Yaptığın çocukça tripleri anlatıyorsa görümce sana tavır almış olabilir.

Daha geçen konunda ayrıldığınızda bütün ailesinin durumu öğrendiğini yazmıştın millet araya girmeye çalışıyordu bence nişanlının ağzı sandığın kadar sıkı değil.
Yaptığın çocukça tripleri anlatıyorsa görümce sana tavır almış olabilir.
arkadaşına ben anlattım o da üzülüp gidip herkese anlatmış nişanlım da bana çok kızdı sen neden herkese yayıyorsun dşye halbuki ben sadece arkadaşına anlattım

Bizde gorumceyle oyleydik evlendikten sonra fark ettimki 18 yadindaki gorumcem evi yoneten 10 kaynanaya bedel arsizin cirkefin teki..en guzeli haddini bildirmek altta kalmamak sen tadim kacmasin buyukluk bende kalsin dedikce boyleleri tepene cikar hiccc kendini ezdirmeye gelmez mesafe mesafe mesafe...ha yok her an mecbur gorusceksen de lafini esirgeme
Allah kayınpederlerinin yardımcısı olsun canım içimden geçeni yazayım dedim nasıl bir düşünce ve hırsla yazdıysan artık birşeyler yazma isteği oluştu

arkadaşına ben anlattım o da üzülüp gidip herkese anlatmış nişanlım da bana çok kızdı sen neden herkese yayıyorsun dşye halbuki ben sadece arkadaşına anlattım
akşam en yakın arkadaşı aradı nişanlım için çok kötü durumda olduğunu annesinin ağladığını falan söyledi nolur ayrılmayın dedi ertesi gün ablasının eşi aradı nolur ayrılmayın herkes çok üzülüyor ailene söyleme halledeceğiz lütfen olay büyümesin ayrılırsanız onun da senin de yüzüne bakmam falan dedi arkadaşı dün gene aradı ailene söyleme sakın izinli gününü bekliyor seninle konuşacak belki her şey düzelir dedi

evet aynen durum bu nişanlımı üzgün görünce arkadaşı ablasının eşi aradı her şeyi anlattım ben de annesi de oğlunu öyle görünce ağlamaya başlamış

ya bakıyorum kendime ben nişanlımla ilgili ilişkilerimde hatalıyım ona karşı hatalarım oldu ama gerçekten ailesine saygısızlık etmedim hiçbir şey yapmadım nişanlımla aramdaki problem için neden onlar mesafe koyuyor benim ailem öyle yapmıyor anlamıyorum
O zaman nisanlinizi uyarin bizim sorunlarimiz aramizda kalsin kimseye birsey anlatmayalim de. Siz hemen barisirsiniz ama ailelerin bu durumlar akillarinda kalir.

Bence sen gorumceni kafana takacagina nisanlinla olan problemlerinin temelini dusun cunku bu iliski icinde cok fazla sikayetci oldugun durumlar var evlendiginde cok sikinti yaşarsın ii düşün. Gorumc ekonusunda da senle cok ilgili oldugunu dusunmuyorum muhtemelen kavga ettiginiz sira nisanlin kiza bise demistir

belki kardeşiyle tartıştı oyüzden böyledir...zamanla düzelir inşallah..sen iyi niyetinden vazgeçme..

Bence sen gorumceni kafana takacagina nisanlinla olan problemlerinin temelini dusun cunku bu iliski icinde cok fazla sikayetci oldugun durumlar var evlendiginde cok sikinti yaşarsın ii düşün. Gorumc ekonusunda da senle cok ilgili oldugunu dusunmuyorum muhtemelen kavga ettiginiz sira nisanlin kiza bise demistir
anladım peki teşekkürler

nişanlınız ailenizle tartıştı ama anne babanız fazla alınmamış görümce çok alnmış gibi geldi
yada sizi kıskandı ama kıskanacak insan en başta kıskanır ki
benim aklıma bir ihtimal geliyor oda başta ki yazdığım

Ben olsam ılıskınızı bende cıddıye almazdım :)
Nasılsa sonlanacak dusuncesıyle..
Ne o oyle ayrıl barıs ayrıl barıs cocuk oyuncagı mı bu ?
Sızın ılıskınıze saygınız yokkı gorumcenız sıze ve ılıskınıze saygı duysun..
Herseyden once oturup kendınızı ve ılıskınızı sorgulayın derım

nişanlınız ailenizle tartıştı ama anne babanız fazla alınmamış görümce çok alnmış gibi geldi
yada sizi kıskandı ama kıskanacak insan en başta kıskanır ki
benim aklıma bir ihtimal geliyor oda başta ki yazdığım
nasıl yani anlamadım nişanlım ailemle tartışmadı ki

X