- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
Benim görümcem yok ama bence senin görümcen seni cok kıskanıyor mesafeli olmak en iyisiDünya tatlısı bir görümcem var daha doğrusu ben öyle sanıyordum benim ablam yok onu ablam yerine koydum sohbeti tatlı anlayışlı yani ablam olsa o kadar severdim sürekli konuşurduk biz nişanlımla çok ayrılıp barışan bir çiftiz artık alışkanlık oldu neredeyse ama aşacağız bunu inşallah en son ayrıldığımız da nişanlandıktan sonra ki ilk ayrılığımızdı 4 gün hiç konuşmadık görümcem eşiyle kavga ettiğinde ben ona hep yazdım destek olmak için bizim kavgamızdan 1 hafta önce kavga etmişlerdi biz ayrıldık beni bir kere bile aramadı barıştırmak adına bir şey beklemedim ama nasılsın bile demedi zaten onunla aramız açıldığında hemen kendilerini benden geri çekiyorlar neyse sonra biz bir şekilde barıştık ve nişanlımın ailesi yemeğe çağırdı gittik görümcem de var bize hoşgeldin demedi aramızda hiçbir olay geçmemesine rağmen aileme yaptığı bu saygısızlığa çok kızdım gittik konuşmadı yemek yerken sadece bizimle durdu onda da düğün tarihi konuşulurken ona sordular sen ne düşünüyorsun yeminliyim asla karışmıyorum dedi ben ki bu olaydan önce abla nişan hazırlıklarında sen yoktun düğündeki tüm hazırlıklarda yanımda bulun demiş insanım kıyafet ayrıntısına kadar ona yardımcı olmuştum niye dedim öyle işte dedi bir de bu sene istiyor ailesi düğünü dedi ki siz bu sürekli tartışmalarınızla seneye ertelenmeyeceğini mi sanıyorsunuz ailemin yanına gelmedi başka odada takıldı gene de giderken iyi akşamlar dedim öptüm dün de bize geldiler babam davet etti annem kızım sen hoşgeldin de büyüklük sen de kalsın o hoşgeldini iyi akşamları dedim ama gece boyu konuşmadım normalde hayır desem de yardım etmeden durmayan görümcem oturduğu yerden kesinlikle gidene kadar kalkmadı karnım ağrıyor bir şeyler dedi noldu bile demedim bilmiyorum belki yanlış yaptım nişanlım yanıma gelip benimle konuşmaya çalıştıkça ona bir şeyler anlattı onunla konuşsun diye ortaya bir olay anlattı yok komşuları kavga etmiş görümceyi çekiştiriyorlarmış güldüm ben de ne yapıcam bu görümceyle ben onu ablam gibi çok sevmiştim herkese bendeki görümce değil abla diyordum yazık vallahi
Dünya tatlısı bir görümcem var daha doğrusu ben öyle sanıyordum benim ablam yok onu ablam yerine koydum sohbeti tatlı anlayışlı yani ablam olsa o kadar severdim sürekli konuşurduk biz nişanlımla çok ayrılıp barışan bir çiftiz artık alışkanlık oldu neredeyse ama aşacağız bunu inşallah en son ayrıldığımız da nişanlandıktan sonra ki ilk ayrılığımızdı 4 gün hiç konuşmadık görümcem eşiyle kavga ettiğinde ben ona hep yazdım destek olmak için bizim kavgamızdan 1 hafta önce kavga etmişlerdi biz ayrıldık beni bir kere bile aramadı barıştırmak adına bir şey beklemedim ama nasılsın bile demedi zaten onunla aramız açıldığında hemen kendilerini benden geri çekiyorlar neyse sonra biz bir şekilde barıştık ve nişanlımın ailesi yemeğe çağırdı gittik görümcem de var bize hoşgeldin demedi aramızda hiçbir olay geçmemesine rağmen aileme yaptığı bu saygısızlığa çok kızdım gittik konuşmadı yemek yerken sadece bizimle durdu onda da düğün tarihi konuşulurken ona sordular sen ne düşünüyorsun yeminliyim asla karışmıyorum dedi ben ki bu olaydan önce abla nişan hazırlıklarında sen yoktun düğündeki tüm hazırlıklarda yanımda bulun demiş insanım kıyafet ayrıntısına kadar ona yardımcı olmuştum niye dedim öyle işte dedi bir de bu sene istiyor ailesi düğünü dedi ki siz bu sürekli tartışmalarınızla seneye ertelenmeyeceğini mi sanıyorsunuz ailemin yanına gelmedi başka odada takıldı gene de giderken iyi akşamlar dedim öptüm dün de bize geldiler babam davet etti annem kızım sen hoşgeldin de büyüklük sen de kalsın o hoşgeldini iyi akşamları dedim ama gece boyu konuşmadım normalde hayır desem de yardım etmeden durmayan görümcem oturduğu yerden kesinlikle gidene kadar kalkmadı karnım ağrıyor bir şeyler dedi noldu bile demedim bilmiyorum belki yanlış yaptım nişanlım yanıma gelip benimle konuşmaya çalıştıkça ona bir şeyler anlattı onunla konuşsun diye ortaya bir olay anlattı yok komşuları kavga etmiş görümceyi çekiştiriyorlarmış güldüm ben de ne yapıcam bu görümceyle ben onu ablam gibi çok sevmiştim herkese bendeki görümce değil abla diyordum yazık vallahi
gerçekten hiçbir laf etmedim onunla ilgili bugüne kadar hatta yaptığı çok ama çok yanlış bir şeyi biliyorum onu bile duyup yaymadım evliliği bozulmasın diye gittim onunla konuştum sırrını saklıyorum diye mi böyle yapıyor kavgalarımızın sebebi yok yani o kadar boş saçma şeyler ki zaten adam akıllı bir sebep olsa kesin ayrılığın geri dönüşü olmayacak neden ayrıldınız diye soruyorlar sebep de yok aslında şaştık kaldıkeğer ayrılma nedenleriniz saçma sapan şeylerse sinir olmuş olabilir, kardeşide üzülmüşse ya da bilmeden ağzından bir şey atmışsa ablasına o yüzden olabilir, yani hemen kıskannçlık fesatlık olarak yorumlanmasın, başta iyiyken sonradan neden kötü olunurki, demekki yerinde olmayan şeyler var
ya bakıyorum kendime ben nişanlımla ilgili ilişkilerimde hatalıyım ona karşı hatalarım oldu ama gerçekten ailesine saygısızlık etmedim hiçbir şey yapmadım nişanlımla aramdaki problem için neden onlar mesafe koyuyor benim ailem öyle yapmıyor anlamıyorumKonu sahibi, konularin genelde nisanlinin ailesi ile ilgili oluyor. Dun kaynana bugun gorumce yarinda baska biriyle sorun yasayabilirsin.
Seninde yanlis davranislarin olabilir mi yoksa onlari yeterince tanimiyosun simdi mi gercekleri gormeye basladin?
Bu kadar dert ediyorsan cok yakin olma her zaman mesafeli olmaya calis.
hayır kendi saçma sapan sebeplerimiz onlar yüzünden kavga etmedik hiçGörümcen ya da nişanlının ailesi kaynaklı mı kavgalarınız ?
geçen denize gittik ailemle ben etiket yaptım yarım saat sonra eşiyle deniz huzur diye etiket yapmış öğrendim ki o saatte evdeymiş eşi de zaten nişanlımla birlikteydi anlamadım kıskanıyor muBenim görümcem yok ama bence senin görümcen seni cok kıskanıyor mesafeli olmak en iyisi
gerçekten hiçbir laf etmedim onunla ilgili bugüne kadar hatta yaptığı çok ama çok yanlış bir şeyi biliyorum onu bile duyup yaymadım evliliği bozulmasın diye gittim onunla konuştum sırrını saklıyorum diye mi böyle yapıyor kavgalarımızın sebebi yok yani o kadar boş saçma şeyler ki zaten adam akıllı bir sebep olsa kesin ayrılığın geri dönüşü olmayacak neden ayrıldınız diye soruyorlar sebep de yok aslında şaştık kaldık
tamam ben de onu düğün hazırlıklarıma karıştırmayacağım zatenBizde gorumceyle oyleydik evlendikten sonra fark ettimki 18 yadindaki gorumcem evi yoneten 10 kaynanaya bedel arsizin cirkefin teki..en guzeli haddini bildirmek altta kalmamak sen tadim kacmasin buyukluk bende kalsin dedikce boyleleri tepene cikar hiccc kendini ezdirmeye gelmez mesafe mesafe mesafe...ha yok her an mecbur gorusceksen de lafini esirgeme
anladım çok teşekkürler :)1. çocuk oyuncağı gibi ayrılıp barışmanız ilişkinizi fena halde zedeler. şu anda fırtınalı bir ilişki gibi gelen bu durum ilerde evlenince birbirinizden bıkıp usanmanıza sebep olur.
2. kendi tartışmalarınıza sakın ama sakın 3.kişileri karıştırmayın. kimse sizin aranızı yapmak zorunda değil. tartışmalarınız ikinizin ailesi de bilmesin mümkünse. çünkü sonra sizin aranız düzelse bile aileler yapılanları söylenenleri unutmuyor.
3.görümcenizle iyi anlaşacağım diye çok fazla yüz göz olmuşsunuz. benim ne haddime eşiyle tartışan görümcemi mesajla teselli etmek. bana anlatsa akıl istese bile genel cümleler dışında bu işin detayına inmem ağzımı açmam. allah korusun ilerde karşıma ne şekilde çıkacağı belli olmaz çünkü.
4. 2.mesajıma örnek kendi erkek kardeşimden vericem. erkek kardeşim 22 yaşında. askere gitmeden önce bi kız arkadaşı vardı söylediklerine göre çok seviyolardı birbirlerini. kız de hep bana selam yollayan, devamlı ablanla tanışmak istiyorum vs dyen bir kızdı ama hiç bir araya gelememiştik. erkek kardeşim de devamlı onu anlatıp durur, abla çok değer veriyorum vs derdi. o da bana çok değer veriyor derdi bundan emindi. derken kardeşim askere gitmeden kısa bir süre önce kız bunu terk etmiş ben bekleyemem 1 sene çok uzun bir süre. gelince görüşürüz belki demiş. kardeşim çok ama çok üzüldü. askere de bu yüzden mutsuz gitti. şimdi duyduğuma göre gene askerde bu kızla konuşmaya başlamış. yemin töreninden sonra izne gelince görüşmüşler. kardeşimi askere gitmeden önce moral olarak çökerten, mutsuz eden bir kızı şu anda ben asla tanımak istemiyorum. ona güvenmiyorum. gene yarı yolda bırakacakmış gibi geliyor. diyeceğim o ki ablalar kardeşlerine karşı korumacı olurlar. unutmazlar. senin görümcen de bu şekilde hissediyordur. sana dost yakın gibi gözükse de onun için ilk planda kardeşi olacaktır ve bu normaldir.
5.bu kadar uzun yazmayı planlamamıştım ama biraz faydası olursa fikir vermek açısından ne mutlu :)
Yok artık kesin kıskanıyor samimi olma derim.Seni kıskandıgı bariz ortadageçen denize gittik ailemle ben etiket yaptım yarım saat sonra eşiyle deniz huzur diye etiket yapmış öğrendim ki o saatte evdeymiş eşi de zaten nişanlımla birlikteydi anlamadım kıskanıyor mu
anladım daha dikkatli olucam bundan sonra çok teşekkürleristikrarsız olmanıza da kızmış olabilir, gerçekten gereksiz ayrılıp barışmalara bile sinir olmuş olabilir, nişanlısınız ve evlilik hazırlığı yapılıyor ama siz pat diye ayrılıyorsunuz, e onlarında umudu gitmiştir, düşünüyorumda benim de erkek kardeşim var sürekli ayrılıp barışsalar bende soğurum ya
öyle kıskanç birisi değil gibiydi off kıskançlık girdi mi çok kötü işteYok artık kesin kıskanıyor samimi olma derim.Seni kıskandıgı bariz ortada
Bi kere görümce elti bunlarla arkadas olunmaz arkadas yüz verdin mi astarını istiyolarYok artık kesin kıskanıyor samimi olma derim.Seni kıskandıgı bariz ortada
ben iyi olalım samimi olalım abla kardeş olalım istedim ama hata ettim demekBi kere görümce elti bunlarla arkadas olunmaz arkadas yüz verdin mi astarını istiyolar