• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yıllık dosluğum ve evliliğim

Merhaba arkadaşlar. İlk okul 1. sınıftan beri 2 süper insanla bu yaşıma kadar birlikte büyüdük. İlk evlenen ben oldum. Evleneceğim güne kadar her haftasonu birbirimizde kalıyor, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmyordu. Kız kardeşimden daha yakınlardı. Evlendim.. Uzak mesafeye gittim. Yine aynı şehirdeyiz fakat arada 100km var. İlk başlarda 2 haftada bir bana geliyorlar kalıyorlardı. arada ortak yerde buluşuyorduk. Ben annemlere gittiğimde her zaman onlarla görüşemiyorduk çünkü zamanım çok kısıtlı ve annemleri de çok özlüyorum. bunu sorun etmeye başladılar bize zaman ayırmıyorsun dediler. Kendimi 2'ye bölsem hem annemlere hem arkadaşlarıma yetişsem.. Zaten uzakta ve yalnızım zamanla beni yalnız bıraktılar.. Arayıp sormamalar,birlikte tatile çıkmalar bir şey dediğimde sen evlisin gelemezdin zatenler falan.. Şuan o kadar boşlukta ve yalnızım ki.. Çok üzülüyorum ama bir o kadar da kızgın ve kırgınım. Olanları hazmedemiyorum.
Evlendikten sonra arkaşlıklarının zedelendi mi? Gözden geçirme imkanınız oldu mu? Kim suçlu kim haklı sizce?
Valla ben evlendim, en yakın arkadaşlarımla aramızda 1600 km mesafe var. Arkadaşlıklarımız da hiç etkilenmedi. Aramamalarını normal karşılayablirsin. Benim de arkadaşım benden 1 yıl önce evlenmişti. Ben eşiyle onu rahatsız ederim diye arayamıyordum. Utanıyordum.Arkadaşların da böyle düşünmüş olabilirler belki. Arkadaşlarını suçlu bulmuyorum ama seni de suçlu bulmuyorum yanlış anlaşılma olmuştur belki. Hem tatile gelince ben olsam ben de evli arkadaşıma teklif edemem. Eşimin en yakın arkadaşı burada mesela sadece ayda bir kaç kere görüşebiliyorlar. Evlenince her şey eskisi gibi olmuyor ki.

Merhaba arkadaşlar. İlk okul 1. sınıftan beri 2 süper insanla bu yaşıma kadar birlikte büyüdük. İlk evlenen ben oldum. Evleneceğim güne kadar her haftasonu birbirimizde kalıyor, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmyordu. Kız kardeşimden daha yakınlardı. Evlendim.. Uzak mesafeye gittim. Yine aynı şehirdeyiz fakat arada 100km var. İlk başlarda 2 haftada bir bana geliyorlar kalıyorlardı. arada ortak yerde buluşuyorduk. Ben annemlere gittiğimde her zaman onlarla görüşemiyorduk çünkü zamanım çok kısıtlı ve annemleri de çok özlüyorum. bunu sorun etmeye başladılar bize zaman ayırmıyorsun dediler. Kendimi 2'ye bölsem hem annemlere hem arkadaşlarıma yetişsem.. Zaten uzakta ve yalnızım zamanla beni yalnız bıraktılar.. Arayıp sormamalar,birlikte tatile çıkmalar bir şey dediğimde sen evlisin gelemezdin zatenler falan.. Şuan o kadar boşlukta ve yalnızım ki.. Çok üzülüyorum ama bir o kadar da kızgın ve kırgınım. Olanları hazmedemiyorum.
Evlendikten sonra arkaşlıklarının zedelendi mi? Gözden geçirme imkanınız oldu mu? Kim suçlu kim haklı sizce?

Hani ailesinden ayrılamayıp evlenmeyenler varya onlara benzemiş. Ama sizinde artık biraz önce kocanızla olan aileniz, Sonra anne baba olan aileniz sonra arkadaşlarınız şeklinde olmalı. Üstelik evlilik-bekarlık konusunda da haklılar.

biz eşimle evlediğimizden beri geçmişimizdeki arkadaşlarımızın hiç biriyle görüşmedikk çünki evlenince ortamın değişiyor vee bir türlü vakit ayıramıyorsun ailleler ön plana geçiyor o yzden hiç üzülmee herkese olabiliyor böle şeyler

kesinlikle başlarına gelmeden anlamayacaklar :( sizler kadar yakın olmasa da işyerindeki arkadaşlarımla güzel bir dostluğumuz vardı. evlenme sürecinde evlilik hazırlıkları ile çoğunlukla ben uğraştım eşim iş yerinden çıkamıyordu. sosyal programlarına katılamıyorum diye sitem ederlerdi hatta trip yaparlardı. sonra çocuk oldu izin vs sonrasında amirim çok anlayışlı bir adam mesaimiz de çok katı değil diye kısa süreli gelip giderdim geç gelir erken çıkardım beni kınadıklarını hissederdim arada laf vururlardı.
hiç ses etmedim. şimdi iki tanesi evlendi yüzlerini gören cennetlik telefonlara bile geri dönmüyorlar üstelik günde bir iki saat mesaiye uğrayan biri yüzüme karşı ben sana zamanında çok gülmüştüm senden beter oldum dedi kaldı ki ben 3-4 aylık bebeğe ve amirlerimin anlayış göstermesine rağmen mesaiyi böyle suistimal etmezdim.

kusura bakmayın bugün çenem çok düşük her konuya yazıp içimi döküyorum :KK33::rolleyes:

Bazı arkadaşlıklar sevgililik döneminde bile zedeleniyor.Evlenince anlarlar canım eşin daha onemli tabi bu demek değil ki arkadaşlarını ihmal et.Herşeyin bir dozu vardır onlarda abartmasın

Sen zamanla onlara zaman ayiramaz duruma geldiysen, alinip seni planlarina katmamakta haklilar. Boyle seyler karsilikli olur. Bana da arkadasim habire evliligini bahane edip uzaklassa, sonra sordugunda aynen ben de onun evliligini bahane edip bu yuzden onu planlarima katmadigimi soylerim.
Insan gercekten gorusmek, baglari koparmak istemedigi zaman, zaman buluyor. Yoksa hepsi bahane. Kardeslerinden daha yakinlarmis, ama annene her geldiginde gorusemiyormussunuz bile. Ilginc geldi bu.

Back
X