• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yaşındayım sol yumurtada dermoid kist var acil yardım :(

tinqerbeLL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
83
1
36
İstanbul
18 yaşındayım doktora gittim ve sol yumurtalığmda 8cm dermoid kist olduğunu ögrendim.doktor amelyat dedi.napmalıyım bilmiyorum morelim çok bozuk :( önerebileceğiniz bi doktor varmı :(

canım geçmiş olsun
bende de kist vardı daha doğrusu hala var ama küçüldü
kesinlikle 3-4 farklı doktora gitmeni tavsiye ediyorum
gittiğim doktorlardan biri dermoid dedi biri çikolata kisti dedi ama sonuç olarak hiç biri değilmiş
en son gittiğim doktorum kasığımdan iğne ile girip kistin içindeki sıvıyı çekti küçüldü, bana bi zararı yok şuanda. kaldı öyle ilerde doğumda alınır dedi doktorum
sen de lütfen kafana takma soğan suyunu falan araştır onu dene, farklı doktorlara git
Rabbim şifa versin

bu arada ben de 18 yaşındayım
ve kistim de yaklaşık 8 cm di şimdi 3.5 cm

bende de vardıiki sene önce ama benimki 23 cm di yani kocaman hemen ameliyat dedi doktor ama ben özelde olmaya korktum hemen cerrahpaşatıp fakültesine gittim prosedürler biraz uzun sürdü ama çok memnun kaldım sağ yumurtalığımı tamamen aldılar doktorum tarık hocaydı çocuğum olmaz diye çokkorktum ama şimdi 6 aylık bir kızım var Allah bağışlarsa... geçmiş olsun

canım geçmiş olsun
bende de kist vardı daha doğrusu hala var ama küçüldü
kesinlikle 3-4 farklı doktora gitmeni tavsiye ediyorum
gittiğim doktorlardan biri dermoid dedi biri çikolata kisti dedi ama sonuç olarak hiç biri değilmiş
en son gittiğim doktorum kasığımdan iğne ile girip kistin içindeki sıvıyı çekti küçüldü, bana bi zararı yok şuanda. kaldı öyle ilerde doğumda alınır dedi doktorum
sen de lütfen kafana takma soğan suyunu falan araştır onu dene, farklı doktorlara git
Rabbim şifa versin
Canm bnde 3_4 doktora gttm amelyat kesnlkle olmalsn dylar :(

bende de vardıiki sene önce ama benimki 23 cm di yani kocaman hemen ameliyat dedi doktor ama ben özelde olmaya korktum hemen cerrahpaşatıp fakültesine gittim prosedürler biraz uzun sürdü ama çok memnun kaldım sağ yumurtalığımı tamamen aldılar doktorum tarık hocaydı çocuğum olmaz diye çokkorktum ama şimdi 6 aylık bir kızım var Allah bağışlarsa... geçmiş olsun
İçimi rahatlattn cnm saol ya allah bağşlasn kznida

Back