18 Yaşında Yüzüm Sarktı :(

Gazerock

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
169
24
Merhabalar,
Başlıkta yazdığım gibi henüz 18 yaşındayım fakat yüzüm sarktı,cildim oldukça kurudur.Araştırdığıma göre de yağlı ciltler sarkar.
Ama benim yüzüm bariz sarktı sünüyo bildiğiniz:2: Ayrıca gıdığım da çıktı kilolu olmamama rağmen
buna bi öneriniz var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim
çok rahatsızlık verici özellikle gençseniz

Son düzenleme:
Neden olmuş ki acaba şaşırdım..Bence kesin bir dermatologa git kesin..Ben de sıkılaştırıcı pembe maske kullanıyorum o da topluyor sanırım cildi ama benmki gözeneklere iyi geldi gibi.sarkmaya da iyi gelebilir..Ama kesin doktora uğra derim canım çok iyi olur :KK31:

Bilemiyorum ama 1 yılda bu hale geldi tertemiz beyaz bi yüzüm vardı şimdi o kadar cıvık duruyoki
bazen diyorum üzüntüden fln mı acaba diye ama
çok üzgünüm:2:

Kesinlikle yüz yogası yap. Yüz gogası diye googleda arattır. kısa sürede yüz gerdirme ameliyatı olmuş kıvama gelirsin :)

Bilemiyorum ama 1 yılda bu hale geldi tertemiz beyaz bi yüzüm vardı şimdi o kadar cıvık duruyoki

cildinin elastik özelliği bozulmuş. sakın yaşlanma karşıtı kremler falan kullanma :/ yüzüne masaj yapabilirsin c vitamin serumuyla(c vitaminli serumlarda yaş sınırı yoktu hatırladığım kadarıyla). int araştırırsın yüz masajını :)

Tatlım üzme kendini ya bizim o taktığımız pek çok şey birkaç yıla unutulup gidiyor..Sıkıntı mahveder tabi cildi de vücudu da..İnşallah büyük bir derdin yoktur ama küçükse salla gitsin, takmamaya çalış bugünü görme yarını gör :KK34:

Yüz yogasını dudakta kalem çevirme fln denemiştim ama etkisini görmedim yine de araştırayım

bu elastikiyet nasıl kazanılır ki tekrar^^' c vitaminin sorayım eczaneye

Tatlım üzme kendini ya bizim o taktığımız pek çok şey birkaç yıla unutulup gidiyor..Sıkıntı mahveder tabi cildi de vücudu da..İnşallah büyük bir derdin yoktur ama küçükse salla gitsin, takmamaya çalış bugünü görme yarını gör :KK34:

takmamaya çalışıyorum ama yaşın da etkisi var sanırım yüzüme fazla dikkat ediyorum^^ ve resimlerimde bariz fark var geçen yıla göre
1 yılda böyle oldum :KK43:

cildini sıcak suyla mı yıkıyorsun sürekli ? yağlı olduğunu söylemişsin ordan aklıma geldi eğer sıcak suyla temizliği yapıyorsan sarkmalar oluşabilir, soğuk su kullanman cildini diri tutar..

Yüz yogasını araştıracağım
Hayır cildim çok kurudur.Normalde yağlı ciltler sarkar diye demiştim.Ben istisnayım sanırım^^'
Kilolu değilim ama yıl içinde 2 kilo alıp verdiğim çok olmstur.o da kilom 47-49 arası değişti :KK43:

Son düzenleme:
belki yüzünün kemik yapısı değişiyordur canım çok müdahale etme ve dermotoloji uzmanına görün

X