+18 Türk Filmi 'Çekmeceler' Vizyona Girdi

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.888
Dram türündeki film Çekmeceler 6 Mart 2015'te vizyonda. Cinselliğin ön plana çıktığı Çekmeceler filmine +18 yaş sınırı getirildi

Dram türündeki film ''Çekmeceler'' filmi bugün vizyona girdi. Cinselliğin ön plana çıktığı filme +18 yaş sınırı getirildi. Ece Dizdar, Tilbe Saran, Taner Birsel ve Nilüfer Açıkalın'ın oynadığı çekmeceler filminin yönetmenliği M. Caner Alper'e ve Mehmet Binay'a ait. M. Caner Alper ve Mehmet Binay yine çok ses getirecek bir işe imza atıyor.

ŞİMDİDEN OLAY OLDU

Fragmanlarıyla ve konusuyla gündeme oturan Çekmeceler filminde kız çocuk ve genç kadın cinselliğini ele alınıyor. Senaryosu gerçek karakter ve hikayelerden esinlenerek M.Caner Alper tarafından kaleme alınan Çekmeceler filmi ezber bozmaya hazırlanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ece Dizdar, Tilbe Saran, Taner Birsel ve Nilüfer Açıkalın, Pınar Töre, Tuğrul Tülek, Burak Altay, Gizem Erdem, Yekta Kopan ve Cengiz Coşkun gibi isimler yer alıyor.

http://www.sondakika.com/haber/haber-18-turk-filmi-cekmeceler-vizyona-girdi-7042423/

fragmanı na baktım daha çok gerilim filmi gibi biz türkler abartıyı severiz.biraz fazla öpüşma olsa amma açık film deriz

belki filmin içeriğinde +18 lik sahneler vardır...

grinin elli tonu yanında nasıl olucak seyirci sayısı açısından merak ettim.

millet şok oldu

bende tam konuyu oluştururken bildirim geldi bdv yi açtım tekrar geri dönmemiş demek ki derdim varda kaldım

ay tam ben +18 lik oldum

Panik yok, taşıdım.
Don't very be happy
Mune, şimdi gelen geçen benim baştaki mesajımı alıntılayıp "Yoo hiç de yanlış değil doğru yerde konu" der mi sizce
Silsek diğerleri havada kalacak bilemedim ben
Bu sefer benim için kötü oldu

Mune, şimdi gelen geçen benim baştaki mesajımı alıntılayıp "Yoo hiç de yanlış değil doğru yerde konu" der mi sizce
Silsek diğerleri havada kalacak bilemedim ben
Bu sefer benim için kötü oldu

ay canım senin için neden kötü olsun ben alta zaten yanlışlık yaptığımı yazdım...

yani sen her şekilde haklısın benim dalgınlığım

bide diyorum ki yooo doğru yer

bence sende sorun yok rahat ol ama yine de Mune bilir tabiki

Bilmiyorum, bir taraftan fragman benim hosuma gidiyor. Yani çekim tarzi felan, sanatsal birseye benziyor. Diger taraftanda bu film bence fos çikar diye düsünüyorum. Hani sanatsal görünsede, bos diyaloglar ile dolu olan bir film gibimede geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…