18 şubatta aşılama olanlar nasılsınız?

Bende 18inde aşılama oldum bugün memelerim ağrımaya başladı adetten öncede olur ama acaba ne çıkacak bakalım

Hayır'lı olsn inşallah aşılama normal hastanede yapılıyor mu neye göre karar veriyor doktor

Devlet hastaneleri yapıyor hormon testi ultrason rahim filmi vs istiyorlar ona göre aşılamaya uygunsaniz yapiliyor
6 7 aydır düzenli deniyoruz tüm Kontrollere elimde bende gittik sorun çıkmadı ovülasyon testi ile takip et dedi doktor bakalm bu ay o şekilde denedik ben hep uygulamaya göre takip ediyordm ama uymuyormş ona göre

6 7 aydır düzenli deniyoruz tüm Kontrollere elimde bende gittik sorun çıkmadı ovülasyon testi ile takip et dedi doktor bakalm bu ay o şekilde denedik ben hep uygulamaya göre takip ediyordm ama uymuyormş ona göre
Evet uymuyor genel olarak. Bazı doktor deneyin diyor kimi de direk tedaviye geçiyor ben direk aşılama ile başlamıştım evlilik sürem 3 sene olmak üzereydi

Evet uymuyor genel olarak. Bazı doktor deneyin diyor kimi de direk tedaviye geçiyor ben direk aşılama ile başlamıştım evlilik sürem 3 sene olmak üzereydi
Bizim tam 1 yıl oldu evleneli doktor bi sorun çıkmadığı için biraz daha Bekleylm dedi bakalm

Hayır'lı olsn inşallah aşılama normal hastanede yapılıyor mu neye göre karar veriyor doktor
Normal hastanede yapılıyor yani ben 8 senelik evliyim evlilik yaşıda önemli eşimdede bendede bir problem yok şükür oğlum var doktor düşünüyorsanız aşılama yapalım dedi ben hemen istedim çünkü tedaviyi tam zamanı diye Rabbim bekletmedi çok şükür 2. Aşılamamda tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…