Güzel sonuçlar alırız inşallahEvet bende 18subatta oldum ilk iki gün gaz kabızlık va kaşık ağrısını aşırı şekilde yaşadım iki gündür de bel ve adet gibi ağrılarım var bakalım bekliyorum bende
Amiin insallahhhGüzel sonuçlar alırız inşallah
Bilmiyorum ki doktor 4martta yap dedi de ben dayanamayıp evde yaparım gibi geliyor. Siz?Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz??
Dayanamadım yaptımNe zaman test yapmayı düşünüyorsunuz??
Bende aynıydım canım gaz şişlik kasık ağrısı bel ağrısı sık tuvalete çakma bunlar normal iğnenin etkisi geçtikten sonra bir çoğu geçiyor zatenAşılama sonrası aşılı şişkinlik ve gaz oluştu. İdrara çıkmamda çok sıklaştı sizlerde de aynı durum var mı? Sürece yabancıyım burdan benle aynı durumda olanlarla konuşmak istiyorum
İnşallah bakalım bende progestan fitil kullanyrm. İnşallah güzel haberler alırızAA inşallah gebelik habercisidir belli olmazzz bende duphaston verdi o bitince yap dedi işte benimde 4une denk geliyor ama ben yalnız direk kan vericem idrardan emin olamam kafam karışsın istemiyorum eşim o kadar hevesli ki
Hamile misinizBende aynıydım canım gaz şişlik kasık ağrısı bel ağrısı sık tuvalete çakma bunlar normal iğnenin etkisi geçtikten sonra bir çoğu geçiyor zaten
Bende aynıydım canım gaz şişlik kasık ağrısı bel ağrısı sık tuvalete çakma bunlar normal iğnenin etkisi geçtikten sonra bir çoğu geçiyor zatenAşılama sonrası aşılı şişkinlik ve gaz oluştu. İdrara çıkmamda çok sıklaştı sizlerde de aynı durum var mı? Sürece yabancıyım burdan benle aynı durumda olanlarla konuşmak istiyorum
evet 2. Aşılama da kaldım çok şükürHamile misiniz
Yaa hayırlı olsun inşallah sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza. Bizlere dua etmeyi unutmayın. Adete kaç gün kala test yaptınızBende aynıydım canım gaz şişlik kasık ağrısı bel ağrısı sık tuvalete çakma bunlar normal iğnenin etkisi geçtikten sonra bir çoğu geçiyor zaten
evet 2. Aşılama da kaldım çok şükür
Teşekkür ederim tabiki hep duamdasınız Allah razı olsunYaa hayırlı olsun inşallah sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza. Bizlere dua etmeyi unutmayın. Adete kaç gün kala test yaptınız
Sizden de Allah razı olsunTeşekkür ederim tabiki hep duamdasınız Allah razı olsunadet günümün 1 gün öncesi yaptım kan testinde çıktı
Kaçtı betanız?Teşekkür ederim tabiki hep duamdasınız Allah razı olsunadet günümün 1 gün öncesi yaptım kan testinde çıktı
İnşaAllah canım benimSizden de Allah razı olsunbakalım inşallah bizlerde sizin gibi güzel sonuçlar alırız
84,5 ile öğrendimKaçtı betanız?
Amin inşallah Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahKizlar bende bugün 2.asilamami oldum ilk aşılamam da pozitifti ama nasip olmadı. Umarım hepimiz pozitifleri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?