18 şubatta aşılama olanlar nasılsınız?

hll321

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
67
16
3
28
Aşılama sonrası aşılı şişkinlik ve gaz oluştu. İdrara çıkmamda çok sıklaştı sizlerde de aynı durum var mı? Sürece yabancıyım burdan benle aynı durumda olanlarla konuşmak istiyorum

Evet bende 18subatta oldum ilk iki gün gaz kabızlık va kaşık ağrısını aşırı şekilde yaşadım iki gündür de bel ve adet gibi ağrılarım var bakalım bekliyorum bende

Evet bende 18subatta oldum ilk iki gün gaz kabızlık va kaşık ağrısını aşırı şekilde yaşadım iki gündür de bel ve adet gibi ağrılarım var bakalım bekliyorum bende
Güzel sonuçlar alırız inşallah

Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz??
Dayanamadım yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı çatlatma iğnesinin etkisinden sanırım. Başka testim kalmadı internetten prodoctor sipariş ettim perşembe elimde olur cuma yaparım bakalım artık en azından çatlatma iğnesinin etkisi geçmek üzere bunu görmüş oldum

Eklentiler

• IMG_4774.jpeg
    186 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_4773.jpeg
    184,2 KB · Görüntüleme: 19
AA inşallah gebelik habercisidir belli olmazzz bende duphaston verdi o bitince yap dedi işte benimde 4une denk geliyor ama ben yalnız direk kan vericem idrardan emin olamam kafam karışsın istemiyorum eşim o kadar hevesli ki

Aşılama sonrası aşılı şişkinlik ve gaz oluştu. İdrara çıkmamda çok sıklaştı sizlerde de aynı durum var mı? Sürece yabancıyım burdan benle aynı durumda olanlarla konuşmak istiyorum
Bende aynıydım canım gaz şişlik kasık ağrısı bel ağrısı sık tuvalete çakma bunlar normal iğnenin etkisi geçtikten sonra bir çoğu geçiyor zaten

AA inşallah gebelik habercisidir belli olmazzz bende duphaston verdi o bitince yap dedi işte benimde 4une denk geliyor ama ben yalnız direk kan vericem idrardan emin olamam kafam karışsın istemiyorum eşim o kadar hevesli ki
İnşallah bakalım bende progestan fitil kullanyrm. İnşallah güzel haberler alırız

Bende aynıydım canım gaz şişlik kasık ağrısı bel ağrısı sık tuvalete çakma bunlar normal iğnenin etkisi geçtikten sonra bir çoğu geçiyor zaten
evet 2. Aşılama da kaldım çok şükür

Yaa hayırlı olsun inşallah sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza. Bizlere dua etmeyi unutmayın. Adete kaç gün kala test yaptınız

Yaa hayırlı olsun inşallah sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza. Bizlere dua etmeyi unutmayın. Adete kaç gün kala test yaptınız
Teşekkür ederim tabiki hep duamdasınız Allah razı olsun adet günümün 1 gün öncesi yaptım kan testinde çıktı

Kizlar bende bugün 2.asilamami oldum ilk aşılamam da pozitifti ama nasip olmadı. Umarım hepimiz pozitifleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…