Eki Görüntüle 968897 Eki Görüntüle 968892 Eki Görüntüle 968893 Eki Görüntüle 968894 Eki Görüntüle 968891
Slm, bunların hepsi 30₺ olur mu? Olursa özele geçelim
Cnm sizden once bi arkadas topu aldi.kusura bakmayin. ama digerleri duruyor isterseniz
Eki Görüntüle 949692 Eki Görüntüle 949693 mutfak seti.sökülebiliyor parçaları.kargoya söküp parçalar halinde veriyorum yanında tabakları,fincanları,kaşıkları,tencereleri beraber set halinde .parcalari biraz kaba oldugu icin kargo fiyti 20lira civari tutuyor istnbul disina oyuzden 8tl ye dusurdum fiyatini..
Eki Görüntüle 949695 Eki Görüntüle 949696 piknik sepeti içindekilerle beraber 5tl
İstanbul hangi yakadasınız? Bunları beğendim ama ufak paket yapabilir misiniz? Sonra astarı yüzünden pahalıya gelmesin :))
Cnm ben istanbl anadolu yakasindayim.pendikte yasiyorum. Mutfak setinin paketi biraz buyuk cnmdaha kucuk yapmaya ugrastim ama olmadi.
mutfak setini ben alamadııımm sen al bari çook güzel yaa(
Oy kıyamam canım yaaa, inşallah sende senin yakınlarında bulursun böyle cici bir şey tatlım:)
ben nette buldum en ucuzu 35 lira..simdi cok mutfak esyasi var biraz daha buyusun alicam bende...cok oynuyo benim kuzum tencere bardak vs birsuru oyuncagi var..alabilirsen kacirma bence:) berenin yerinede oynasin kuzuu:)
Cnm ben istanbl anadolu yakasindayim.pendikte yasiyorum. Mutfak setinin paketi biraz buyuk cnmdaha kucuk yapmaya ugrastim ama olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?