Bebek İkinci El 18.sayfadan itibaren oyuncak kiyafet ayakkabi hersey var

lale87

Biz nasip der mutlu olmasini biliriz !!!
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
2.131
62
358
1 2.5tl
2 2.5tl
3 2.5tl
4 müzikli ışıklı ve kurmalı 4.5tl
5 2.5tl
6 4tl
7 2.5tl
8 4tl
9 4tl
10 4tl
11 2tl
12 3.5tl
13 7.5tl müzikli ışıklı kendı hareket eden pilli otobüs
14 4.5tl
15 içinde çıngırak var peluş top 4.5tl
16 kalın sayfalı kitap 3tl
17 3lü masal kitapları seti (parmak çocuk,cızmelı kedı,bezelye prenses) 5tl
18 yumuşak içi boncuklu top 2tl
19 2.5tl

20 arı maya lego 4tl
21 4tl
22 süngerboplu oyun halısı 2.5tl
23 5 tane stiker 1tl
24 2 tl
25 2tl

kac kutu var, kutuların üzerinde ne var acaba, yani oyuncagın özelliği varsa markası nedir

Canim resimlerde gorundugu gibi yuvarlak olan kaplar yedi tane sanirim diger sekilli kaplarda bes tane.yuvarlakk olanlarin altlarinda degisik hayvan sekilleri var herbirinde.diger kaplarda ise rakamlar var birden bese kadar.markasini bilmiorum canim.almanyadan almistik ama.kaliteli diyebilirim ama size

21 numaranın benzerlerinden var mı bir de 100lü havuz toplarından filan

ankaradaysanız 1-2-11-13-19-22 elden alablırmıyım,mıktar kadar kargo parası vermek istemem

Legolar 4tl
orjinal caillou mini taşıtlar tanesi 3tl

Canım stıker hariç kalanları almak istiyorum peluş olanlar yıkanabiliyor mu özelden mmesaj atamıyorum sen yollayabilirmisin adresini

Bu arada ilk sayfadanda 5-10 ve 14 de satılmadıysa onlardan ilave edebiliriz

Canim ilk sayfamdan 5 ve 10 duruyor.15 no satildi maalesef.evt pelusler yakaniyor.stiker haric hepsi derken legolari ve caillou arabalarinida istiyormusunuz?

Canım stıker hariç kalanları almak istiyorum peluş olanlar yıkanabiliyor mu özelden mmesaj atamıyorum sen yollayabilirmisin adresini

Canim istediklerin bunlarmi;
20no Ari maya lego 4tl,
21no Tahta sekiller tak cikar oyunu,4tl
22no sungerbop oyun halisi 2,5tl
24no penguen pelus 2tl
25no ordek pelus 2tl
Ilk sayfadan 5no 2, 5tl ve 10no 4tl
Kutuda legolar 4tl
Caillou arabalar tanesi 3tl

Hepsi toplam 28tl yapior canim.ozelden yazdim sana

Evet canım bunlar istediklerim . mesajını aldım yarın ararım seni görüşürüz iyi akşamlar

Canim biturlu konusamadik:) ben aksamlari müsait olabiliyorum.gunduz esim kullanior telefonu.buarada cnm ben hesabi yanls hesaplamisim.kusura bakma. Caillo mini arabalarını set olarak hesaplarsak toplamda 34tl odemen olacak cnm.

Soylemeden edemedim kusura bakmayin pilot kedi mio kitabini ben dun sifirini 3.5 aldim zaten ve ilk kurmali muzikli tavugu da 5 liraya.bence fiyatlarinizi biraz indirin.tavsiye sadece.hayirli satişlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…