18. sayfadan itibaren güncel (herşey var )

WP_20141221_035.jpg
WP_20141221_034.jpg

Kahve makinasının piyasa fiyatı 60 mixaetin piyasa fiyatı 130 tl civarı. Kahve mkşnası hediye gelmişti. Kullanışlı bişey ama ben pek kahve sevmem bikaç kere su osıtmk için tatile goturdum. Çunku epey katlanabiliyor taşıması rahat :-) ama iki tane su ısıtıcım var ve birde baktımki bunu hiç kullanmıyorum bari başkası kullansın dedim 20 tl fiyat biçtim nacizane ama birden fazla urun alana tabiki indirim var.

Mixaetin marifetini bilen bilir kızlar işleri kolaylaştırmada ustune yok ben çok severek kullandım. Ancak bebeğim olduğu için en çok blenderını kullandım ve kırıldı. Eşime blender ucu al gel dediğimde bana yine mixset aldığı için bu fazla oldu elimde. Doğrayıcı ve mikser kısmı sapasağlam. Blender eksiğinden dolayı bunu 30 tl ye satışa çıkardım. Tabiki herzaman olduğu gibi birden fazla urun alımında süper indirim var. :-)

Mixaetin marifetini bilen bilir kızlar işleri kolaylaştırmada ustune yok ben çok severek kullandım. Ancak bebeğim olduğu için en çok blenderını kullandım ve kırıldı. Eşime blender ucu al gel dediğimde bana yine mixset aldığı için bu fazla oldu elimde. Doğrayıcı ve mikser kısmı sapasağlam. Blender eksiğinden dolayı bunu 30 tl ye satışa çıkardım. Tabiki herzaman olduğu gibi birden fazla urun alımında süper indirim var. :-)
cnm bu 2 ürün için takas düşünürsen konularıma beklerim...en son ne olur 2si?

Cnm takas yapmıyorum. Nakde ihtiyacım var. Pembe hırka ayırtıldı cnm. Alınmazsa dönerim sana. Mixsete 30 demiştim cnm. Başka bişeyler daha alırsan indirim yapabilirim

Cnm takas yapmıyorum. Nakde ihtiyacım var. Pembe hırka ayırtıldı cnm. Alınmazsa dönerim sana. Mixsete 30 demiştim cnm. Başka bişeyler daha alırsan indirim yapabilirim
kahve makinasıyla beraber mikseti sormuştum cnm?takas düşünmüyor muşsun.ama olsun sen yinede bir fiyat ver aklımda bulunsun...

Back