Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu elbise ne kadar
canm o elbise değil uzun tunik 44 -46 bedene falan denk geliyor bedeni. 10 tlBu elbise ne kadar
zayıflatan tayt ayırtıldı.Bunlarda benim dolabımdan kızlar. Şimdiden hayırlı olsun.Eki Görüntüle 1342027 Eki Görüntüle 1342029
bu üründe ayırtıldı kızlarrr. hadi siz de kaçırmayın
cnm bu 2 ürün için takas düşünürsen konularıma beklerim...en son ne olur 2si?Mixaetin marifetini bilen bilir kızlar işleri kolaylaştırmada ustune yok ben çok severek kullandım. Ancak bebeğim olduğu için en çok blenderını kullandım ve kırıldı. Eşime blender ucu al gel dediğimde bana yine mixset aldığı için bu fazla oldu elimde. Doğrayıcı ve mikser kısmı sapasağlam. Blender eksiğinden dolayı bunu 30 tl ye satışa çıkardım. Tabiki herzaman olduğu gibi birden fazla urun alımında süper indirim var.![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/wp_20141221_013-jpg.1344859/ bu ürün kaç beden ve ne kadar?cnm bu 2 ürün için takas düşünürsen konularıma beklerim...en son ne olur 2si?
kahve makinasıyla beraber mikseti sormuştum cnm?takas düşünmüyor muşsun.ama olsun sen yinede bir fiyat ver aklımda bulunsun...Cnm takas yapmıyorum. Nakde ihtiyacım var. Pembe hırka ayırtıldı cnm. Alınmazsa dönerim sana. Mixsete 30 demiştim cnm. Başka bişeyler daha alırsan indirim yapabilirim