18 milyon seçim pusulası fazla basılmış'

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Salı 13:45

'18 milyon seçim pusulası fazla basılmış'

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Eskişehir'de basın toplantısı düzenledi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Köşk adayı İhsanoğlu, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı(AGİT)'nın seçim ile ilgili yayınladığı rapora dikkat çekerek "Uluslararası teşkilat, Yüksek Seçim Kurulu mensupları ile konuştuktan sonra raporuna aldığı bir gerçek var. 18 milyon seçim pusulası fazla basılmış. Yani 50 milyona karşılık, 18 milyon. Elbette pusulaların bir kısmı zarar görebilir, yağmur olur, çamur olur, sel olur ama bu kadar 18 milyonu basmak ne manaya gelir? Bunun bir orantısı yok mu kanunda? 18 milyon pusula, kimin emrinde nasıl kullanılacak? Sorumluluk kime aittir? Bunun sayımı yapıldı mı? Bu miktardaki oy pusulalarının basılması hangi kanuni gerekçelere göre yapılmıştır? Hukuki temeli nedir ve kimin talimatı ile yapılmıştır? Türk vatandaşları bunu bilme hakkına sahiptir. Ve biz bu cevabı bekliyoruz. Bu cevabı vermeyenler, vazifelerini ve sorumluluklarını suistimal ediyorlar demek." diye konuştu.

http://www.haberartibir.com.tr/gundem/18-milyon-secim-pusulasi-fazla-basilmis-h16992.html

Bu ülkede ne zaman şikesiz bir şey oldu ki. Türk siyaseti kuruluşundan bu yana bu kadar ikiyüzlü, çirkef ve kirli siyaset görmemişti.

şimdiden bahaneler hazır. kim istifa etsin ki değil mi ama. kendine çeki düzen vermek yerine . biz birinciyiz der . yada böyle kılıf uydururlar

peki bu sayıları kim belirliyor arkadaşlar bizzat recep tayyip erdoğan mı

ciddi soruyorum

oy pusulalarını kim basar

ysk hükümetten emir mi alıyor kaç pusula basılacağına dair

bakın harbi soruyorum :26:

Benim de ilk aklima gelen zarar gormesi ihtimali oldu ama sayi fazla mi az mi bi yorum yapamadim kurali vardir belki bilmiyoruz ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…