18 Mart Çanakkale Şavaşı.. Şehitlerimize 1 Fatiha okuyalım..

ben de okudum ..RABBİM kabul etsin , ne güzel düşünmüşsün yüreğine sağlık..

Ben Canakkalede dogdum buyudum ve memleketimi cok seviyorum, sadece orada dogup buyudugum icin degil, oralar benim icin cok kutsaldir, her bir topraginda sehit ve gazilerimizin kani vardir, onlarin kutsal ve yuce hatiralari heryerdedir. Canakkale cok guzel, yesili denizi, insanlariyla...
18 Mart Deniz Zaferinin 95. yili kutlu olsun, saygiyla aniyoruz sehitlerimizi...Canakkalem...
Dualarimiz onlarla...Amin.

bende okudum Allah kabul etsin nur içinde yatsınlar, Allahım askerlerimizide korusun kollasın

onlara sonsuz minnettarlığımız olmalı zaten. ve bu ruh sayesinde şu anda biraradayız. onları unutmadık,unutmayacağız. o bu şu demeden tek yürek olarak mücadele etmişler ve bir çok destan yazmışlar. Allah ruhlarını şad eylesin. vatanı,bayrağı,mileti,bağımsızlığı,kültürü için mücadele veren şehitlerimizi minnetle anıyoruz, şehid olanları Allah'tan rahmet, hala mücadele eden genç kardeşlerimize de güç-kuvvet diliyorum. biz de bu ülkenin evladıysak, Türk Kadınıysak biz de bize düşen görevleri yerine getiririz inşallah. sadece tabanca-kılıçla-topla-tüfekle olmaz mücadele; bizler de çalışarak bu mücadeleye destek vermemiz gerekiyor. vatana hayırlı evlatlar yetiştirerek, okuyarak, gelişerek...

Cok guzel yazmissiniz, yureginize saglik!!! Insallah yeni nesiller bizim de cabalarimizla bizden ve bizden onceki gelen nesillerden cok`daha hayirli caliskan ve basarili olacaklara.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…