18 Mart Çanakkale Şavaşı.. Şehitlerimize 1 Fatiha okuyalım..

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
Arkadaşlar bu mukaddes vatanı bize canlarıyla emanet eden şehitlerimiz için bir fatiha hediye edelim..

okuyanlar yazsın lütfen...Hepinizden Allah Razı olsun ..:Saruboceq:

amin bende okudum
allah kabul etsin.
şehitlerimizin toprağı bol olsun...

Arkadaşlar bu mukaddes vatanı bize canlarıyla emanet eden şehitlerimiz için bir fatiha hediye edelim..

okuyanlar yazsın lütfen...Hepinizden Allah Razı olsun ..:Saruboceq:

turkbayragi şimdi okudum.
ben şehitlerimiz için hergün duacıyım.
allahım zaten onları engüzel yerine kabul etmiş.
tüm şehitlerimize rahmet diliyorum.

Ruhları şad olsun şehitlerimizin.

Her aklıma düştüğünde yüreğim yerinde oynar , müthiş ve sonsuz bir duygu seline kapılıp giderim saatlerce..

Kızarım gücenirim sonra kendime .. Ne kadar layık olabiliyoruz ,güzelim vatanımıza , şehitlerimize..

Ne kadar kıymetini biliyoruz mubarek toplarımızın, diye..

18 martlarda kalmasın bu aşkımız bu hasretimiz..

Hassasiyetiniz ve bizleri bu güzelliğe vesile ettiğiniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar..
--------------------
Allah yolunda öldürülenleri sakın 'ölüler' saymayın. Hayır, onlar, Rableri Katında diridirler, rızıklanmaktadırlar. Allah'ın Kendi fazlından onlara verdikleriyle sevinç içindedirler. Onlara arkalarından henüz ulaşmayanlara müjdelemeyi isterler ki onlara hiçbir korku yoktur, mahzun da olacak değillerdir. Onlar, Allah'tan bir nimeti, bir fazlı (bolluğu) ve gerçekten Allah'ın mü'minlerin ecrini boşa çıkarmadığını müjdelemektedirler. .

rabbim onların şefaat ettiklerinden etsin bizlerede şehit olmayı şahitlerden olmayı nasip etsin.ne kadar güzel bişeye vesile olmuşsun canım.rabbim senide mükafatlandırsın

Böyle bir şeye vesile olduğun için Allah razı olsun canım.Rabbim hepimizin duasını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…