zeytin gxoxzlxux Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2007 4.084 4 35 8 Temmuz 2009 Konu Sahibi radika #2 hiç bişey yokki :sinifsinif:
S SadeceMeyra heyecanlı ve acemi :) Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2008 2.299 42 8 Temmuz 2009 Konu Sahibi radika #3 görünmüyor
gonulll Guru Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 9.016 10.949 9 Temmuz 2009 Konu Sahibi radika #6 bombos degıl canım gozuken kutucuklar ve ıclerınde carpılar var yassaaaakkk bolge dıyoooo...
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 49 9 Temmuz 2009 Konu Sahibi radika #7 radika .!.: Genişletmek için tıkla... Evet resimlerin hiç biri görünmüyor,çünkü eklemiş olduğu resimlerin url si,kendi mailinden direk kopyalama yaptığı için görünmüyor. Yani tekrar resimleri pc ye kaydedip dowlond etmeniz gerekecek.
radika .!.: Genişletmek için tıkla... Evet resimlerin hiç biri görünmüyor,çünkü eklemiş olduğu resimlerin url si,kendi mailinden direk kopyalama yaptığı için görünmüyor. Yani tekrar resimleri pc ye kaydedip dowlond etmeniz gerekecek.
decemBer medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2007 5.774 4.338 9 Temmuz 2009 Konu Sahibi radika #8 :)))))))))) arkadaş mailine gelen karikatürlerin linkini kopyalamış açılmıyo ondan. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))) arkadaş mailine gelen karikatürlerin linkini kopyalamış açılmıyo ondan. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
radika Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 1.024 4 10 Temmuz 2009 Konu Sahibi radika #9 ¤ decemBer ¤ .!.: :)))))))))) arkadaş mailine gelen karikatürlerin linkini kopyalamış açılmıyo ondan. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yaptım:kedi:Ama mail'i de sildim.Eğer bulursam koyarım tekrar.Özürmafoldumben
¤ decemBer ¤ .!.: :)))))))))) arkadaş mailine gelen karikatürlerin linkini kopyalamış açılmıyo ondan. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yaptım:kedi:Ama mail'i de sildim.Eğer bulursam koyarım tekrar.Özürmafoldumben