- 16 Ocak 2024
- 214
- -8
- 28
-
- Konu Sahibi Linaduru39
Evet kesinlikle hissediyorsunuzKızlar 18 haftalığız bugun ama dünden beri karnımın altında böyle damar atar gibi biseyler oluyor yavaş yavaş hissetmeye başlıyor olabilir miyim yoksa kan akışı olduğundan vs damar ile alakalı bir durum mu ?
Ay inşallah ya bazı arkadaşlarım damar o diyor üzüldüm şahsen bebeğim değil diye ama siz böyle diyince çok sevindimEvet kesinlikle hissediyorsunuzBen 16+4 günlükken hissettim
Ahaha kız orda ne damarı var hissedecenAy inşallah ya bazı arkadaşlarım damar o diyor üzüldüm şahsen bebeğim değil diye ama siz böyle diyince çok sevindim
Evet ahahahaDamardan ziyade minik balon patlar gibi değil mi?
Ah bilsemAhaha kız orda ne damarı var hissedecenÖyle bir damar hissetmen için atardamar olması lazım
bence hissediyorsunuz ❤ ben de 17. haftamın başındayım doktorum 18. hafta gibi hissedebilirsin dedi bakalım bekliyorumKızlar 18 haftalığız bugun ama dünden beri karnımın altında böyle damar atar gibi biseyler oluyor yavaş yavaş hissetmeye başlıyor olabilir miyim yoksa kan akışı olduğundan vs damar ile alakalı bir durum mu ?
Ay inşallahbence hissediyorsunuz ❤ ben de 17. haftamın başındayım doktorum 18. hafta gibi hissedebilirsin dedi bakalım bekliyorum
ben de dört gözle bekliyorum hissetmeyi hem içimiz de daha rahat edecek öyle oluncaAy inşallaho tekme anlarını yaşamak istiyorum insan bebeğini hissetmek ister doğal olarak hamile her bayanda olur bu istek inşallah hissederiz belirgin şekilde en kısa sürede sagliklica doğurun kucağınıza alın inşallah
Ben doğum yapalı 6 ay olduAh bilsemsiz kaç haftalıksınız ay bu deli gibi tekmeleme evresine uçmak istiyorum cokkk merak ediyorum o hissi gerekirse uyutmasın hiç önemli değil ama hissedeyim ya
Aminnnn inşallah Rabbim bağışlasın evladınızı yokluğunu göstermesinBen doğum yapalı 6 ay olduUmarım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız Artık hissetmeniz normal Bebiş o bebiş
Hissedeceksiniz sonrada ay uyutmuyorsun be annecim hep gece kıpır kıpırsın diyceksiniz bazen de acı heheh ama çok güzel bir hisAy inşallaho tekme anlarını yaşamak istiyorum insan bebeğini hissetmek ister doğal olarak hamile her bayanda olur bu istek inşallah hissederiz belirgin şekilde en kısa sürede sagliklica doğurun kucağınıza alın inşallah
O günlere geleyim de ister uyutmasın ister acıtsın yeterki o günleri görmek nasip olsunHissedeceksiniz sonrada ay uyutmuyorsun be annecim hep gece kıpır kıpırsın diyceksiniz bazen de acı heheh ama çok güzel bir his