18 haftalık hamilelikte ?

Linaduru39

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2024
214
-8
28
Kızlar 18 haftalığız bugun ama dünden beri karnımın altında böyle damar atar gibi biseyler oluyor yavaş yavaş hissetmeye başlıyor olabilir miyim yoksa kan akışı olduğundan vs damar ile alakalı bir durum mu ?

Kızlar 18 haftalığız bugun ama dünden beri karnımın altında böyle damar atar gibi biseyler oluyor yavaş yavaş hissetmeye başlıyor olabilir miyim yoksa kan akışı olduğundan vs damar ile alakalı bir durum mu ?
Evet kesinlikle hissediyorsunuz 🌸 Ben 16+4 günlükken hissettim

bence hissediyorsunuz ❤ ben de 17. haftamın başındayım doktorum 18. hafta gibi hissedebilirsin dedi bakalım bekliyorum

bence hissediyorsunuz ❤ ben de 17. haftamın başındayım doktorum 18. hafta gibi hissedebilirsin dedi bakalım bekliyorum
Ay inşallah 🥰🥹 o tekme anlarını yaşamak istiyorum insan bebeğini hissetmek ister doğal olarak hamile her bayanda olur bu istek inşallah hissederiz belirgin şekilde en kısa sürede sagliklica doğurun kucağınıza alın inşallah 🥰

Ay inşallah 🥰🥹 o tekme anlarını yaşamak istiyorum insan bebeğini hissetmek ister doğal olarak hamile her bayanda olur bu istek inşallah hissederiz belirgin şekilde en kısa sürede sagliklica doğurun kucağınıza alın inşallah 🥰
ben de dört gözle bekliyorum hissetmeyi hem içimiz de daha rahat edecek öyle olunca 🥰 hepimiz sağlıklı kucağımıza alalım bebişlerimizi💕

Ah bilsem 😂😂 siz kaç haftalıksınız ay bu deli gibi tekmeleme evresine uçmak istiyorum cokkk merak ediyorum o hissi gerekirse uyutmasın hiç önemli değil ama hissedeyim ya 🥰
Ben doğum yapalı 6 ay oldu ♥️ Umarım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız 😍 Artık hissetmeniz normal 💕 Bebiş o bebiş

Hissedeceksiniz sonrada ay uyutmuyorsun be annecim hep gece kıpır kıpırsın diyceksiniz bazen de acı heheh ama çok güzel bir his 🧿😇

X