• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 haftalık hamilelikte ishal ve hemoroid

hacininannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
223
134
18
25
18 haftalık hamileyim normalde hemoroid kabızlıktan dolayı olur ama ben hem ishalim hemde hemoroid oldum. Evde tedavi edebileceğim bi yöntem var mı ? Böyle bir durum yaşayan oldu mu

, İshal daha iyi boşver katilasirsa daha zor olur canın yanar, şöyle ki çok batma ağrı olursa duşta ılık su tut bı süre yumsar rahatlarsın, acı, baharat, kabuklu sebze meyveden uzak durman lazım birde soğuk hiç sevmez acayip azitir bı süre dikkat edersen rahatlar, gebelikte tarifler yazmak istmem bebeğe yaramayabilir, o yüzden tedbirle hafifletmek daha iyi, eczaneden krem de alabilirsin iki kremi var zaten bunun çok çeşit yok ama gebelikte kullanılma durumu ne bilemiyorum

Son düzenleme:
İshal daha iyi boşver katilasirsa daha zor olur canın yanar, şöyle ki çok batma ağrı olursa duşta ılık su tut bı süre yumsar rahatlarsın, acı, baharat, kabuklu sebze meyveden uzak durman lazım birde soğuk hiç sevmez acayip azitir bı süre dikkat edersen rahatlar, gebelikte tarifler yazmak istmem bebeğe yaramayabilir, o yüzden tedbirle hafifletmek daha iyi, eczaneden krem de alabilirsin iki kremi var zaten bunun çok çeşit yok ama gebelikte kullanılma durumu ne bilemiyorum
Afedersiniz ama üzerine bile oturamıyorum. Yani anlıyacağın perişanım. Ama duşta ılık suyu mutlaka denicem

Afedersiniz ama üzerine bile oturamıyorum. Yani anlıyacağın perişanım. Ama duşta ılık suyu mutlaka denicem
Tutabildigin kadar tut suyu duşta yumsatir, dediğim gibi soğuk hiç sevmez diken gibi batar ağrır sıcak suyla yumsat, Sebebi İshal degil de gebelik, normal doğumda da tetikleniyor o yüzden olabildiğince şimdiden yediğine ictigine dikkat etsen iyi olur ben etmedim iki memesi vardi ağrısı gelince burnumdan geliyordu da şükür iyi şimdilik

Tutabildigin kadar tut suyu duşta yumsatir, dediğim gibi soğuk hiç sevmez diken gibi batar ağrır sıcak suyla yumsat, Sebebi İshal degil de gebelik, normal doğumda da tetikleniyor o yüzden olabildiğince şimdiden yediğine ictigine dikkat etsen iyi olur ben etmedim iki memesi vardi ağrısı gelince burnumdan geliyordu da şükür iyi şimdilik
Peki nemlendirci kremler sürsem acaba fayda edermi. Şuan 3 meme çıkmış inanılmaz bi anda çıktı hiç birşey yoktu.

Ne kadar mantıklı emin değilim enfeksiyona da açık eczaneye sorup krem alsan daha iyi olur, ya da krem değil de zaytinyagi falan kullansan, kremler ciltle temasta kana karisiyor ya bilmeden yanlış yönlendirmek istemem

Back