En son temmuzun basinda bir iliski yasadim. Ondan sonrada 4 ay boyunca duzenli olarak adet oldum, ama bu ay olmadim 15 gun gecti adetim. Burdan bakinca bazilari 5 ay adet oldum sonra hamile oldugumu ogrendim falan yazmis. Korktum bende 2 tane idrar testi aldim birini aksam yaptim negatif cikti birinide sabah ilk idrarla yaptim o da negatif cikti. Karnimdada sislik var gibi ama adet olamadim diyedir belki. Sizce psikolojik midir yoksa adet olma ihtimalim var mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
18 haftalik hamilelik idrar testinde kesin olarak cikar mi?
- Konu Sahibi Xxaabb
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
hamile degilsom harun abi korkma Mune sıkıldık artikEn son temmuzun basinda bir iliski yasadim. Ondan sonrada 4 ay boyunca duzenli olarak adet oldum, ama bu ay olmadim 15 gun gecti adetim. Burdan bakinca bazilari 5 ay adet oldum sonra hamile oldugumu ogrendim falan yazmis. Korktum bende 2 tane idrar testi aldim birini aksam yaptim negatif cikti birinide sabah ilk idrarla yaptim o da negatif cikti. Karnimdada sislik var gibi ama adet olamadim diyedir belki. Sizce psikolojik midir yoksa adet olma ihtimalim var mi
- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Ciddi cevap verseniz?bi 4 ay daha beklemn gerek idrarda çıkması icin
Canım ben 18 hafta lik hamileyim ve inan hamile.olsan şimdiye çoktan anlamistin öyle karin şişliği değil bu bildiğin karnım çıkıyor ki hiç kilo almama rağmen göbeğim tas gibi bariz hamile olduğumu anlıyorum
Ayrıca bulantı kusma baş dönmesi bir sürü şey yaşadım
Lütfen korkma hamile değilsin
Ayrıca bu dönemde b hcg düşüyor yani idrarda hamile olup olmadığın gösteren hormon 12. Haftalarda 240 ti benim şimdi daha da düşmüştür
Hamile değilsin maydanoz kaynat iç ya da çörek otuna bal karıştır ye sökülürsün
Ayrıca bu dönemde b hcg düşüyor yani idrarda hamile olup olmadığın gösteren hormon 12. Haftalarda 240 ti benim şimdi daha da düşmüştür
Cok tesekkur ederim ciddi sekilde cevap veren bir tek sizsiniz. Anlamadigim Bhcg dustukce kesinlesiyor mu testteki sonucta yani? Benimde karnım cikti ama dediginiz kadar sert degil sanirim stresten dolayi regl olamiyorumCanım ben 18 hafta lik hamileyim ve inan hamile.olsan şimdiye çoktan anlamistin öyle karin şişliği değil bu bildiğin karnım çıkıyor ki hiç kilo almama rağmen göbeğim tas gibi bariz hamile olduğumu anlıyorum
- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Tesekkurler ama ben hastanede yaptirmadim test. kendim eczaneden idrar testi alip yaptim18 haftalık gebelikte cinsiyet bile öğreniliyor tabiki çıkar,hamile degilsiniz
- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.077
- 133
- 34
Bu soru gercek mi:/En son temmuzun basinda bir iliski yasadim. Ondan sonrada 4 ay boyunca duzenli olarak adet oldum, ama bu ay olmadim 15 gun gecti adetim. Burdan bakinca bazilari 5 ay adet oldum sonra hamile oldugumu ogrendim falan yazmis. Korktum bende 2 tane idrar testi aldim birini aksam yaptim negatif cikti birinide sabah ilk idrarla yaptim o da negatif cikti. Karnimdada sislik var gibi ama adet olamadim diyedir belki. Sizce psikolojik midir yoksa adet olma ihtimalim var mi
Rica ederim hayır canım idrar testi b hcg 10 a karşı duyarlı 10 u geçince çıkıyor ama kese nın görünmesi için bile b hcg nın 2000 i geçmiş olması lazım bu değer belli bir haftaya kadar yükseliyor ardından düşüyor ama en son kaça düşüyor bilmiyorum yuzbinli rakamlara kadar çıkabiliyorCok tesekkur ederim ciddi sekilde cevap veren bir tek sizsiniz. Anlamadigim Bhcg dustukce kesinlesiyor mu testteki sonucta yani? Benimde karnım cikti ama dediginiz kadar sert degil sanirim stresten dolayi regl olamiyorum
Hamile kalmak öyle kolay değil gerçekten bak şaka gibi geliyor ben 2 yıl ugrastim olmadı sonra tüp bebekle oldu
Neyse en hayırlı zamanda insallah sizde anne olursunuz sağlıkla kalin
Yani bu durumda 5 aylik hamile biri idrar testi yaptiginda kesin olarak pozitif cikar dimi? Kusura bakmayın soracak baska kimsem yok ugrastirdim sizideRica ederim hayır canım idrar testi b hcg 10 a karşı duyarlı 10 u geçince çıkıyor ama kese nın görünmesi için bile b hcg nın 2000 i geçmiş olması lazım bu değer belli bir haftaya kadar yükseliyor ardından düşüyor ama en son kaça düşüyor bilmiyorum yuzbinli rakamlara kadar çıkabiliyor
Hamile kalmak öyle kolay değil gerçekten bak şaka gibi geliyor ben 2 yıl ugrastim olmadı sonra tüp bebekle oldu
Neyse en hayırlı zamanda insallah sizde anne olursunuz sağlıkla kalin
Şimdi baktım b hcg değeri yaz görsellerden arat en az 135 filan mis bu aylarda ki bu değerde çıkar tabikiYani bu durumda 5 aylik hamile biri idrar testi yaptiginda kesin olarak pozitif cikar dimi? Kusura bakmayın soracak baska kimsem yok ugrastirdim sizide
Zaten nerdeyse hareketlerini bile hissedersin o kadar kocaman oluyorlar 17 cm benim 18. Haftadayım
Bunu anlamamak mümkün degil
- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.933
- 298
En son temmuzun basinda bir iliski yasadim. Ondan sonrada 4 ay boyunca duzenli olarak adet oldum, ama bu ay olmadim 15 gun gecti adetim. Burdan bakinca bazilari 5 ay adet oldum sonra hamile oldugumu ogrendim falan yazmis. Korktum bende 2 tane idrar testi aldim birini aksam yaptim negatif cikti birinide sabah ilk idrarla yaptim o da negatif cikti. Karnimdada sislik var gibi ama adet olamadim diyedir belki. Sizce psikolojik midir yoksa adet olma ihtimalim var mi
Tabi ki de öyle bir ihtimal yok :)
Yaa cok tesekkur ederim icimi cok rahatlattinizŞimdi baktım b hcg değeri yaz görsellerden arat en az 135 filan mis bu aylarda ki bu değerde çıkar tabiki
Zaten nerdeyse hareketlerini bile hissedersin o kadar kocaman oluyorlar 17 cm benim 18. Haftadayım
Bunu anlamamak mümkün degil
Cokk tesekkur ederim endiselenmem gereken bir sey yok o halde:)Tabi ki de öyle bir ihtimal yok :)