18 haftada Beta HCG düşüklüğü

Toprik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
10
2
33
Merhabalar ben 18 haftalık hamileyim Beta HCG değerim çok düşük çıktı 1653 doktorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi beni farklı bir bölüme yönlendirdi fakat o bölümün doktoru 2 hafta yokmuş acaba bebeğime bir zararı olurmu bu değerin lütfen yardımcı olun

canım ben de ilk defa böyle bir şey duyuyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi sorun çıkmaz inşallaj

Hiç panik yapmayın 3. Ay sonrası HCG düşüşü normal
17 hafta da aile hekimliği HCG testi de istemiş rutin tahliller içinde sonucu görünce ebe, doktorun öğlen arasında gelmesini bile beklemeden hemen kadın doğum a gidiyorsun bu hic iyi birşey değil diye panik yaptırdı. Kadin doğum a gidip geliş nedenimi söyleyince bu aylarda HCG bakılmaz neden bakmışlar ki HCG gebeliğin başlarında rakip amaçlı yapılır.sonradinda bizim için önemli olan ultrasondur. HCG ye aldırma dedi

Doktorda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi başından böyle bir şey geçen varmı acaba inşallah bir sorun olmaz çok korktum yavruma Bir şey olur diye

Zaten sonradan düşüyor da, niye beta’ya baktırdınız? Ultrasona girdiniz mi?

Zaten sonradan düşüyor da, niye beta’ya baktırdınız? Ultrasona girdiniz mi?
Doktorum 3 lü testte bakıldığını söyledi ama ilk defa bu kadar düşük bir değerle karşılaştığını söyledi pek bir şey anlamadı inşallah bir zararı olmaz

Doktorum 3 lü testte bakıldığını söyledi ama ilk defa bu kadar düşük bir değerle karşılaştığını söyledi pek bir şey anlamadı inşallah bir zararı olmaz

İnşallah olmaz ama sonradan düştüğünü hep söylüyorlardır, bir başka doktora daha sorun isterseniz içiniz rahat etsin

Doktorda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi başından böyle bir şey geçen varmı acaba inşallah bir sorun olmaz çok korktum yavruma Bir şey olur diye
Size kadın doğum mu ilkkez böyle birseyke karşılaşıyorum dedi.
Bana kadın doğum bu aylarda bakılmaz dedi
Ultrason da baktılar mi bebek hareketliligi ve kalp atışı nasıl
Olmadı perintolojiye gidin birde o baksın

Ewet kadın doğum doktoru ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi bebeğimin durumu iyi kalbini dinledim ama bu çok kafama takıldı perinatoloji doktoru 2 hafta yokmuş geldiğinde gideceğim inşallah

Hayırlı haberlerle gelin İnsaalah. Ama çokta takılmayın düşüş oluyormuş zaten

Detaylıya girdiniz mi yada şuan kaçıncı haftadasiniz. Detaylı da daha kapsamlı bilgi veriyorlarmış ama bende daha önce hiç girmedim.zaten 9 sene de ancak hamile kalabildim

Detaylıya girdiniz mi yada şuan kaçıncı haftadasiniz. Detaylı da daha kapsamlı bilgi veriyorlarmış ama bende daha önce hiç girmedim.zaten 9 sene de ancak hamile kalabildim
19 haftadayım şuan detaylı ultrasona girmedim daha inşallah zamanı geldiğinde onada gideceğim

19 haftadayım şuan detaylı ultrasona girmedim daha inşallah zamanı geldiğinde onada gideceğim

Detaylı 19-21 haftaları arasında oluyor bilginiz olsun
Özele gitmeyecekseniz eğer perinatoloji bölümüne sabahtan gidip randevu almanız gerekiyor haberiniz olsun. Hayırlı haberler alın inşallah ama ben kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…