Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben de ilk defa böyle bir şey duyuyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi sorun çıkmaz inşallajMerhabalar ben 18 haftalık hamileyim Beta HCG değerim çok düşük çıktı 1653 doktorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi beni farklı bir bölüme yönlendirdi fakat o bölümün doktoru 2 hafta yokmuş acaba bebeğime bir zararı olurmu bu değerin lütfen yardımcı olun
Teşekkür ederim inşallah bir şey çıkmazcanım ben de ilk defa böyle bir şey duyuyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi sorun çıkmaz inşallaj
Doktorda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi başından böyle bir şey geçen varmı acaba inşallah bir sorun olmaz çok korktum yavruma Bir şey olur diyeHiç panik yapmayın 3. Ay sonrası HCG düşüşü normal
17 hafta da aile hekimliği HCG testi de istemiş rutin tahliller içinde sonucu görünce ebe, doktorun öğlen arasında gelmesini bile beklemeden hemen kadın doğum a gidiyorsun bu hic iyi birşey değil diye panik yaptırdı. Kadin doğum a gidip geliş nedenimi söyleyince bu aylarda HCG bakılmaz neden bakmışlar ki HCG gebeliğin başlarında rakip amaçlı yapılır.sonradinda bizim için önemli olan ultrasondur. HCG ye aldırma dedi
Doktorum 3 lü testte bakıldığını söyledi ama ilk defa bu kadar düşük bir değerle karşılaştığını söyledi pek bir şey anlamadı inşallah bir zararı olmazZaten sonradan düşüyor da, niye beta’ya baktırdınız? Ultrasona girdiniz mi?
Doktorum 3 lü testte bakıldığını söyledi ama ilk defa bu kadar düşük bir değerle karşılaştığını söyledi pek bir şey anlamadı inşallah bir zararı olmaz
İnşallah müsait olduğum bir zamanda yine gideceğimİnşallah olmaz ama sonradan düştüğünü hep söylüyorlardır, bir başka doktora daha sorun isterseniz içiniz rahat etsin
Size kadın doğum mu ilkkez böyle birseyke karşılaşıyorum dedi.Doktorda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi başından böyle bir şey geçen varmı acaba inşallah bir sorun olmaz çok korktum yavruma Bir şey olur diye
Size kadın doğum mu ilkkez böyle birseyke karşılaşıyorum dedi.
Bana kadın doğum bu aylarda bakılmaz dedi
Ultrason da baktılar mi bebek hareketliligi ve kalp atışı nasıl
Olmadı perintolojiye gidin birde o baksın
Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah bir sorun çıkmazİnşallah olmaz ama sonradan düştüğünü hep söylüyorlardır, bir başka doktora daha sorun isterseniz içiniz rahat etsin
Hayırlı haberlerle gelin İnsaalah. Ama çokta takılmayın düşüş oluyormuş zatenEwet kadın doğum doktoru ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi bebeğimin durumu iyi kalbini dinledim ama bu çok kafama takıldı perinatoloji doktoru 2 hafta yokmuş geldiğinde gideceğim inşallah
Teşekkür ederim canım içime su serptin çok korkuyordum yavruma bir şey olur diyeHayırlı haberlerle gelin İnsaalah. Ama çokta takılmayın düşüş oluyormuş zaten
19 haftadayım şuan detaylı ultrasona girmedim daha inşallah zamanı geldiğinde onada gideceğimDetaylıya girdiniz mi yada şuan kaçıncı haftadasiniz. Detaylı da daha kapsamlı bilgi veriyorlarmış ama bende daha önce hiç girmedim.zaten 9 sene de ancak hamile kalabildim
19 haftadayım şuan detaylı ultrasona girmedim daha inşallah zamanı geldiğinde onada gideceğim
Ufaktan detaylı randevusu almanız lazım19 haftadayım şuan detaylı ultrasona girmedim daha inşallah zamanı geldiğinde onada gideceğim