• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 gün önce Troid ameliyatı (guatr) oldum.

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Soğuk alginligi şikayeti ile gittiğim doktordan "ameliyat olmalisin"diye ciktim.Özel hastane dedim birde devlete gittim ve başka bir özel hastaneye daha hepsi ayni şeyi söyleyince karar verdim ameliyat olmaya ses kısıklıgi yasamadim ameliyatim iyi geçti şükür levatrion 100mg kullanıyorum sağ troid alindi sol temizlendi pataloji raporum temiz çikti 15 günde normal yasantima döndüm .Prof. dr.Erhun Eyupogluna ameliyat oldum herkese tavsiye ederim.

Ameliyatiniz nasıldı.. .kaç saaat sürdü
Ayılma ve ağrı sureviniz nasıldı bulantı vs oldu mu... kalsiyum düşüklüğü ses kisikligi oldu mu? Yardımcı olur musunuz?

Ameliyatiniz nasıldı.. .kaç saaat sürdü
Ayılma ve ağrı sureviniz nasıldı bulantı vs oldu mu... kalsiyum düşüklüğü ses kisikligi oldu mu? Yardımcı olur musunuz?

Merhaba canim ameliyatim herseyi icinde anestezi uyanma vs 3 saat surdu ... Ayilmam yarim saattennfazla.surdu bu kisiden.kisiye degisebilir.bulantim olmadi hic. İlk iki uc gun arkamdan destekle kalktim. Bogazimi zorlamammak icin dren taktilar iki gunde cikardilar. Sonuclarim iyi hamd olsun ki..ses kisikligim olmadi cunku doktor ozel bir cihazla takip.edicez tellere dokunmucaz dedi sesim.masallah hic kisilmadi uyandigimfa ilk sesimi kontrol.ettim :) kalsiyum dusuklugu herkeste oluyor canim damla kullanuyorum ...duzeliyor ...

Back