• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 gün gecikme sonrası doktor rahim duvarı kalınlaşmış dedi.

betuldagok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
28
8
1
27
Bugün doktora gittim alttan ultrasona baktı ve rahim kalınlaşması var dedi eğer bebek varsa bile düşük olabilme ihtimali var dedi yada ikinci seçenek olarak adet gecikmesinden olmuş olabilir dedi. Kandan test verdim 1-2 saate çıkarmış. Böyle bir durum yaşan varmı?

Bugün doktora gittim alttan ultrasona baktı ve rahim kalınlaşması var dedi eğer bebek varsa bile düşük olabilme ihtimali var dedi yada ikinci seçenek olarak adet gecikmesinden olmuş olabilir dedi. Kandan test verdim 1-2 saate çıkarmış. Böyle bir durum yaşan varmı?
Rahim duvarı adetten öncede kalınlaşıyor.
Gebelik yoksa da adetle atılıyor zaten.
Benmde başıma geldi 15/16mm falan demişti rahim duvarı kalınlığına ama en geç iki gün sonra gelmişti adet.

Rahim duvarı adetten öncede kalınlaşıyor.
Gebelik yoksa da adetle atılıyor zaten.
Benmde başıma geldi 15/16mm falan demişti rahim duvarı kalınlığına ama en geç iki gün sonra gelmişti adet.
şuan betam 0.2 çıktı acaba ileride yükselir mi dün kanamam başladı cok değil ama kanamam var yerleşme kanaması olabilir mi

şuan betam 0.2 çıktı acaba ileride yükselir mi dün kanamam başladı cok değil ama kanamam var yerleşme kanaması olabilir mi
Yerleşme kanaması öyle regl gibi olmaz canm. Eğer öyleyse yerleşme değil de regl kanamasıdır.
Benmde idrarda silik çıktı heyecanla kan verdim 0.9 çıktı 🥲

Yerleşme kanaması öyle regl gibi olmaz canm. Eğer öyleyse yerleşme değil de regl kanamasıdır.
Benmde idrarda silik çıktı heyecanla kan verdim 0.9 çıktı 🥲
nasıl oluyor yerleşme kanaması 🥹 başta kahverengi lekelenme oldu sonra pembe biraz akıntı oldu ondan emin olamadım

Yani hiç yaşamadım ama tarif ettiğin gibi sanıırım.
Umarım vardır bebişin yerleşmeye çalışıyordur 🥹🤲🏻
inşallah çok istiyoruz bizde eşimle 🤲🏻🥹🥹 acaba erken mi yaptırdım dedim ama işte emin olamıyo insan birde ultrason cihazını sokunca kanamam arttı. doktorda ultrasonda az miktarda kanama gözüküyor dedi

Hiç test falan yapmış mıydınız? Kimyasal gebelikte de rahim kalınlaşıyor. Belki öyle bir şey yaşamışsınızdır

Back