- 15 Ocak 2021
- 261
- 376
- 24
-
- Konu Sahibi hpvlibigirl
Belki ikinci aldıgını tamamen bitkiseldir, zaten sacımı iki kez boyadım bi ay arayla bu simdi 3. Olucak boyarsam...Ben de palette ile boyadım beyazlar kapanmadı. Kuaför malzemelerini satan bi yerden yeni boya aldım ordaki adam bana hemen boyayabilirsin hiç bişey olmaz dedi ama ben boyamadım. Acil olmadığı için .
Ama nette de 4 hafta yazıyor en az . Bilemedim bende.
Yanabilir Allah korusun. Ben olsam o riski alamazdım heralde .Belki ikinci aldıgını tamamen bitkiseldir, zaten sacımı iki kez boyadım bi ay arayla bu simdi 3. Olucak boyarsam...
saçlarıma zarar vermek istemiyorum ama cocugun karsısına akmıs soluk renkle cıkmak da istemiyorumcok kararsızım hızla akıyo kızıl.
Töbe estag. Artık cocuga derim ben kemoterapi görüyorum dnfnfjfjjt. Allah affetsin bi boyasam bişi olmasa daha 2 3 ay boyamam ama du gunu atlatmam lazım keske o gün boyamasaydım asırı uzgunum suanYanabilir Allah korusun. Ben olsam o riski alamazdım heralde .
Boya birşey olmaz ya öyle gitmektenseTöbe estag. Artık cocuga derim ben kemoterapi görüyorum dnfnfjfjjt. Allah affetsin bi boyasam bişi olmasa daha 2 3 ay boyamam ama du gunu atlatmam lazım keske o gün boyamasaydım asırı uzgunum suan
Sizce patlıcan moru ile yogun kızıl karıstırılır mı yoksa cok mu ton farkı var??Boya birşey olmaz ya öyle gitmektense
Bence bir degisiklik olmaz biraz açık olmasını mi istiyorsunuz?ton farki fazla olmaz canım.Sizce patlıcan moru ile yogun kızıl karıstırılır mı yoksa cok mu ton farkı var??
Biraz daha kızıl yansıma olsun istiyorum, patlıcan moru kusursuz oluyor rengime. Yogun kızıl tek basına denemedşm ama cok acık acık olur muhtemelen ortasını bulayım diye dusundumBence bir degisiklik olmaz biraz açık olmasını mi istiyorsunuz?ton farki fazla olmaz canım.
Yok acıcı hiç kullanmıyorum ama her zaman fazladan bi 10 15 dk bekletiyorum rengi daha iyi cıkıyor sanki bişi olmaz heraldeBen zamanında haftada 2 kere bile boyamıştım beğenmediğimden. Uçları yıpranmıştı tabi doğal olarak. Açıcı kullanmicaksan boya bişey olmaz.
Dene canim birşey kaybetmezsin benim saçım şuan kizil bugün tam bir ay oldu.Biraz daha kızıl yansıma olsun istiyorum, patlıcan moru kusursuz oluyor rengime. Yogun kızıl tek basına denemedşm ama cok acık acık olur muhtemelen ortasını bulayım diye dusundum
Hakkında hayırlısı olsun canim takma biri gider biri gelir.Eski sevgilisiyle barısmıs kızlar, date, cocuk benim saclar herşey yalan oldu... Bu hikayede 1 senedir yandım yandım kül oldum... BDV ye yazılacak konu ama neyse....
Oluyo bence açıcı kullanmadiginiz sürece paket boyalardan kullanabilirsinizSelam arkadaslar, saclarımı ayın 13 ündr boyadım patlıcan moruna ayın 8 9 u gibi tekrar boyamak istiyorum sebebi kızıl tonu oldugu için hızlı akıyor ve o günlerde bi date e cıkma durumum olabilir özensiz bi sac rengiyle de gitmek istemiyorum. Normalde ayda 1 olucak sekilde boyarım ama 18 20 guj içinde boyasam sorun olur mı acaba? Palette deluxe marka...
bir de bu sefer yogun kızıl ile patlıcan moru karıştırıp denemek istiyorum ne diyorsunuz bu konu hakkında ? Daha önce deneyen var mı? Ya da aynı marka da olsa boya karısımı sorun olur mu? Şimdiden teşekkürler...