- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
Bu arada zor aslında iltifatları duyunca hoşuma gidiyor ama seks sırasında bana hikaye anlatsana ya da yapmadığın şeyleri yapmış gibi anlatsana diyorum 0-100km 2 snde tööbe tööbeiltifat mı ediyorsun rencide mi ediyorsun be adam desene :) şaka bir tarafa çok zor olmalı...en azından sizinki kabulluniyor durumunu...bizimki tam bir inkar kutusu ....
aynen. beni aşağılayabilirsin seks sırasında diyor.Hoşlaşmaz tabi, kendisi de domine edilen taraf olmak istiyor zaten.
Bu arada zor aslında iltifatları duyunca hoşuma gidiyor ama seks sırasında bana hikaye anlatsana ya da yapmadığın şeyleri yapmış gibi anlatsana diyor bana 0-100km 2 snde tööbe tööbe
.çocukluğuna bi inmek lazım ya böylelerin...iyi dayanıyorsunuz ne diyim...Bu arada zor aslında iltifatları duyunca hoşuma gidiyor ama seks sırasında bana hikaye anlatsana ya da yapmadığın şeyleri yapmış gibi anlatsana diyorum 0-100km 2 snde tööbe tööbe
aynen. beni aşağılayabilirsin seks sırasında diyor.
ne alaka :) dibinde ol yine yapar...bi de evli barklı kadınlar bu saatte burda ne arıyor ben onu da anlamıyorum. sonra vay kocam internetten şunu indirmiş. sen nerdesin bacım?
Ayakta alkışlıyorum şu yorumunu.. Yani aman aldatırsa boşanırsa diede böyle bir...... Göz yumulamazki.. Valla bitecekse bundan bitsin adam şrfsizdi der edeplice otururum.. HaklısınnnYok yav. Düşündüm de. Ben dominant olmayı tercih ederim.
Bu tarz konularda kendimi asla zorlayamam, istemediğim bi talep gelirse net bi şekilde 'orda bi dur' derim yani.
Ha ben istemedim, uyum sağlamadım diye bitecekse ilişki, bitsin abi.
Biterse böyle bi sebepten bitsin zaten. Paşa paşa oturur adabımla yasını tutarım.
ne alaka :) dibinde ol yine yapar...
ayyy düşmanımın başına vermesin rabbim duyguları bastırılmış erkeği :) gözleriyle yiyor gelen geçeni...
AminBen okurken dayanamadim. Allah sana sabir versin kardes....:-(
Ya ben bu erkek denen canlilari anlamiyorum ...
Niye 15. dk lik isi bu kadar buyuturler ki yaaa..
Akillari fikirleri uçkurlarinda.. kokten kesip kurtulmak iyisi
bana diyorsanız o da uyanık rome total war oynuyor şuanadamın içinde şerefsizlik olanından bahsetmiyorum ben. bu olay hep yokmuş bak. 10 yıldır evlilermiş, daha yeni var bu. ve kadının kocasından başka bi şikayeti yok.
gecenin üçünde adam uyanıyor ve kadın yatakta yok. sonra ay bu adamın neyi eksikti de böyle oldu. sen adamla uyumuyorsun ki. daha neyi eksik olsun.
ama işte yeni olan bir olaysa bu daha kötü değil mi kadın açısından...adamın içinde şerefsizlik olanından bahsetmiyorum ben. bu olay hep yokmuş bak. 10 yıldır evlilermiş, daha yeni var bu. ve kadının kocasından başka bi şikayeti yok.
gecenin üçünde adam uyanıyor ve kadın yatakta yok. sonra ay bu adamın neyi eksikti de böyle oldu. sen adamla uyumuyorsun ki. daha neyi eksik olsun.
Yani, öyle diyorum evet.Ayakta alkışlıyorum şu yorumunu.. Yani aman aldatırsa boşanırsa diede böyle bir...... Göz yumulamazki.. Valla bitecekse bundan bitsin adam şrfsizdi der edeplice otururum.. Haklısınnn
O cesaret yok bende demekkiYok yav. Düşündüm de. Ben dominant olmayı tercih ederim.
Bu tarz konularda kendimi asla zorlayamam, istemediğim bi talep gelirse net bi şekilde 'orda bi dur' derim yani.
Ha ben istemedim, uyum sağlamadım diye bitecekse ilişki, bitsin abi.
Biterse böyle bi sebepten bitsin zaten. Paşa paşa oturur adabımla yasını tutarım.
bayağı zaman oldu 4 ayı buldu sanırım hani ilk yakalama itiraf falanama işte yeni olan bir olaysa bu daha kötü değil mi kadın açısından...
bu adam bunları kimden duymuş,nerden öğrenmiş,niye zevk almış üstelik evliliği devam eden süre içerisinde...bu kadın burda dertleşmesin de ne yapsın ....zor ya
helal size ne diim o kadar doğru ve mertçe ki yazdığınız.ciddi ciddi konuşayım en kısa zamandaYani, öyle diyorum evet.
Bunun adı feministlik değil, yanlış anlaşılmasın.
Ama biz, ne uğruna ne feda ediyoruz?
Kadın, bu kadar temel ve bu kadar hassas bir konuda ne uğruna fedakarlık yapıyor allah aşkına. Söyletmeyin şimdi.
Koca mı derdimiz? Bulunur.
Adam mı derdimiz? Bulunur.
İnsanlık mı derdimiz? O da bulunur.
Bana hiçbir güç en temel iç güdümde istemediğim bir şeyi yaptıramaz. Bitecekse bundan bitsin abi.
bana diyorsanız o da uyanık rome total war oynuyor şuan
ama işte yeni olan bir olaysa bu daha kötü değil mi kadın açısından...
bu adam bunları kimden duymuş,nerden öğrenmiş,niye zevk almış üstelik evliliği devam eden süre içerisinde...bu kadın burda dertleşmesin de ne yapsın ....zor ya
Yuhh artık (yani o siteye) ! Valla çözüm sizde rest çekeceksiniz ya ben ya o igrençlikler deyin hatta bir süre bir bahane bulup evden de eşinizden de uzaklaşın olmadı ailesine söylemekle tehdit edin. Burada asıl suçlu ailesi olduğunu düşünüyorum adamı sindirip sindirip basmışlarİğrenç birşey açıklamayı yazamadım
Kısaca anlatayım bazı kocalar var evli bunlar(özellikle İngiltere deymiş bunlar.) Eşleri başka bir erkekle beraber oluyor bunlar da izleyip tatmin oluyor. Açık açık yazınca daha da iğrendim