Kesinlikle katılıyorum. Ama evlenmeden anlaşılmıyor. Çok güzel gizledi kendinibastırılmış duyguları olan adamlardan nnefret ediyorum...
içlerinde dev bir şerefsiz yatıyor...
Ha şimdi anlaşıldı. Ya açıkçası, daha iğrenç fanteziler de var. Yani şükret diyemeyiz de, yani afedersin kaka yiyen manyaklar var, yani züğürt tesellisi gibi oldu farkındayım da.İğrenç birşey açıklamayı yazamadım
Kısaca anlatayım bazı kocalar var evli bunlar(özellikle İngiltere deymiş bunlar.) Eşleri başka bir erkekle beraber oluyor bunlar da izleyip tatmin oluyor. Açık açık yazınca daha da iğrendim
ooo 10 yıl...Kesinlikle katılıyorum. Ama evlenmeden anlaşılmıyor. Çok güzel gizledi kendini
10 yıldır anca anladım
Hep sert tepki almış. korkuyorum aa bunu bırakıp ben mi icraata geçsem diye. Bunların soyunda da aldatan dolu. Bir de müslümanlar dışarıdan bakıncaSert tepki ver.. Yani ay öle deme miğdem kalkıo üzülüyorum vs vs deil.. Manyakmısın srn kendine gel bir daha böyle bir şey dersen kesinlikle ayrılırım ailenede kendin açıkla de ve birdahada diemez zaten.. Her konuda yumuşak olabilirsin ama bu konuda dert tepki vermediğin sürece acaba bir umut varmı deip yoklar seni
İğrenç birşey açıklamayı yazamadım
Kısaca anlatayım bazı kocalar var evli bunlar(özellikle İngiltere deymiş bunlar.) Eşleri başka bir erkekle beraber oluyor bunlar da izleyip tatmin oluyor. Açık açık yazınca daha da iğrendim
Yaşıyorum ama seks yapmak istemez oldum çünkü o tip konu açılıyor. konu açmayınca da moda giremiyor .AnlamışsınızdırBu da bir tür sapkınlık.
10 yıldır fiiliyata dökmediyse bundan sonra da kendi içinde yaşayacak demektir..
Siz bunu bilerek nasıl yaşayacaksınız, ben buna üzüldüm..
Hep sert tepki alması sana karşı bu kadar iğrençHep sert tepki almış. korkuyorum aa bunu bırakıp ben mi icraata geçsem diye. Bunların soyunda da aldatan dolu. Bir de müslümanlar dışarıdan bakınca