• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 aylık

burcuu12

SABRIMA SÜKÛT EKLEDİM, TEVEKKÜLDEYİM...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
31
102
8
32
kızım 18 aylık koltuklardan tutup kalkıyor sıralıyor ellerinden tutunca yürümeye çalısıyor ama kendi başına yürümeye cesaret edemiyor. bide denge sorunumuz var tereddütle davranıyor
Bu soruyu cevapla

Merhabalar oğlum 3 gün sonra 20 aylık olcak o da aynı şekilde yapıyordu 18 aylıkken sağlıklı çocuk polikliniğine gittik zeka gelişim herşeyi test ettiler sıralayan çocuğa yürüyor gözüyle bakıyorlar hatta bana doktor sorun çocukta değil sende annesi muhtemelen düştüğünde fazla tepki verip korkutuyorsun cesaretini yerine getirmek için hep çabalayın ve biraz uzaktan izle kendi başına bırakma ama mesafeli dur dedi gerçekten yaptım 20 aylık olmadan yürümeye başladı 1 haftadır özellikle iyice yürüyor hamdolsun 🤲🏻

rutin kontrollerini yaptirdiginiz bir doktorunuz yokmu?

basini tutmasi, donmesi, desteksiz oturmasi emeklemesi ne zaman oldu?

normalde bebeklerin yurumesi 18 ayi bulabilir, 18 ayda hala bagimsiz yurumuyorlarsa bazi test ya da muayeneler yapiliyor diye biliyorum. ama tabiki daha gec yuruyen cocuklar da var hicbir sorun olmadigi halde. takipli doktorunuz varsa bu konuyla ilgili gorusunu size belirtmistir diye dusunuyorum

hayır takipli bir doktorumuz yok cok şükür hastalanan bir bebek değiliz ayakta geciriyoruz sürekli onun için daimi bir doktor belirlemedik

Merhabalar oğlum 3 gün sonra 20 aylık olcak o da aynı şekilde yapıyordu 18 aylıkken sağlıklı çocuk polikliniğine gittik zeka gelişim herşeyi test ettiler sıralayan çocuğa yürüyor gözüyle bakıyorlar hatta bana doktor sorun çocukta değil sende annesi muhtemelen düştüğünde fazla tepki verip korkutuyorsun cesaretini yerine getirmek için hep çabalayın ve biraz uzaktan izle kendi başına bırakma ama mesafeli dur dedi gerçekten yaptım 20 aylık olmadan yürümeye başladı 1 haftadır özellikle iyice yürüyor hamdolsun 🤲🏻

herşeyi maşallah normal zekası 1 demeden hemen anlıyor yapıyor herşeyi ama iş yürümeye gelince tembellik yapıo bende üzülüyorum acaba bişeymi var die aklıma gelmio değil.Ben kendı haline bırakırım oynar sıralar ama aile büyükleri çok üzerine düşüyo düşmesin etmesin die.

herşeyi maşallah normal zekası 1 demeden hemen anlıyor yapıyor herşeyi ama iş yürümeye gelince tembellik yapıo bende üzülüyorum acaba bişeymi var die aklıma gelmio değil.Ben kendı haline bırakırım oynar sıralar ama aile büyükleri çok üzerine düşüyo düşmesin etmesin die.
Kötülük yaparlar inanın ben o şekilde yaptım elime bir şey geçmedi ben serbest bıraktıkça çocuğum kendine geldi resmen

Kötülük yaparlar inanın ben o şekilde yaptım elime bir şey geçmedi ben serbest bıraktıkça çocuğum kendine geldi resmen
Aynen söylüyorum ama nafile işte bir kulağından girio diğer kulağından cıkıo hepsinin

Back