- Konu Sahibi cicikizsinem
-
hiçmi yemiyo, emiyormu?bence yiyorsa sorun değil keşke benimki de yese de koştursa ağzını açmıyor verdiğin zamanda ağzından çıkarıyor deli olmamak içten değil
hiçmi yemiyo, emiyormu?
bulamacını değiştir canımm..onu sevmemiş olabilir.emmiyor canım 6 aylıkken bıraktı sabah kahvaltısı sütlü bebe bisküvisi peynir ve sütten oluşan bulamaç yapmıştım sadece bir kaşık yedi
canım nasıl yediriyorsun oyalamak için ben sürekli konuşarak yediriyorum ilgisini başka yerlere çekerek yoksa ağzını açmıyor kafasını çeviriyor hemen mesela dün çorbasını içirirken eline cezveyi verdim suda koydum oda pilav yaptı güya bana o şekilde tabağını bitirdi maşaallah...emmiyor canım 6 aylıkken bıraktı sabah kahvaltısı sütlü bebe bisküvisi peynir ve sütten oluşan bulamaç yapmıştım sadece bir kaşık yedi
canım nasıl yediriyorsun oyalamak için ben sürekli konuşarak yediriyorum ilgisini başka yerlere çekerek yoksa ağzını açmıyor kafasını çeviriyor hemen mesela dün çorbasını içirirken eline cezveyi verdim suda koydum oda pilav yaptı güya bana o şekilde tabağını bitirdi maşaallah...
bulamacını değiştir canımm..onu sevmemiş olabilir.
1 muz koy, 1 ceviz ,1 tatlı kaşığı pekmez, 4-5 bebe bisküvisi koy bide pekmezin demirini emilimini kolaylaştırsın diye bi portakal suyu sık içine..
benim kuzu çok sever bunu..ha 1 kaşıkta bal varr..
neden canım pazarda var.biz pazardan alıyoruzz..süt değilde portakal suyumu koyuyorsun portakal yokki artık
neden canım pazarda var.biz pazardan alıyoruzz..
özellikle portakal suyu koyuyorum yem pekmezin balın şekerini kırıyo hemde pekmezde bulunan demirin emilimini hızlandırıyo..artı c vitaminii:)
zaten aldığımız portakallarda kıştan kalma buzhaneden gelmeler..zararı olduğunu hiç düşünmedimm..bilmiyorumkismile
ben şu şekilde beslenme programı yapmıştım çok önceden 2-3 ay önce
sabah işte bulamaç
12 gibi yatmadan önce çorba
kalktığında yemek yada çorba
5.5 6gibi meyve yiyordu
yatmadan önce muhallebi
şimdi muhallebi yemek istemiyor 3 kerede çorba verilmez zaten hayatta yemez zaten artık çorbada yemiyor ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?