- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
- Konu Sahibi Karabiberim123
Merhaba arkadaşlar. Oğlum 18 aylık olucak bir hafta var. Bundan 2 hafta önce bezini asılmaya başladı, bağlatmıyordu. Bende kısa Bi araştırma yaptım. Tuvalet eğitiminin en erken 18 aylıktan başlayabileceğini öğrendim. Yine okuduğum Bi doktor yazısında normalde cocuklar gezerken tuvaletini yaparmış. Durdukları yerde yapıyorlarsa tuvalet eğitimine hazırdır diyordu. Oğlumda hep öyle yapıyor. Açıkcası kpnusmamasına ragmen hazır oldugunu düşündüm. Bi kitap var bebek çiş yapıyor diyor hemen önünü elliyor öyle deyince. Neyse o zaman başladım ben. 3 gün çocik iyidi. Öğle uykusundan kuru kalktı oturttum yaptı. Dışarı gidince tuttu oturttum yaptı. Kendi söylemese de en azında. Ben lazımlığa tutunca işiyordu. Yalnız 4. Gün denize ertesi günde annesine gittik tamamen düzen kaçtı. Asla lazımlığa oturmadı hep altına yaptı. Bende bez bağlamak zorunda kaldım. Bugün yine bezi asılmaya başladı. Bi cesaret ikinciye başladım. 3tür yere işiyor. İşedikçe lazımlıgını gösteriyorum. Ben bu işi başarır mıyım. Yoksa çok mu erken dersiniz. Bu aylıktan eğitim veren oldu mu Bi destek lütfen teşekkür ederim şimdiden