Bebek Beslenmesi 18 aylık oğluşum mamadan başka birşey yemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysima82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
1
0
36
İstanbul
merhaba hanımlar
oğluşum 18 aylık sabahları kuvvetli kahvaltısı dışında mama yiyor.katı gıdalar-yemek yemiyor.saatlerce aç olmasına rağmen...kahvaltısını da biberon dışında almıyor.süt-yumurta-peynir-tereyağ-bal-bebe bisküvisi karıştırıp,biberona koyuyorum.ama yeterli beslenmediğini düşünüyorum.doktoru üsteleme diyor ama nereye kadar?ne yapacağımı şaşırdım.ayrıca her yerimi tırmalıyor,parçalıyor.çok canımı yakıyor.tepki vermemeye çalışsam da olmuyor.:2:

Mama derken biberon mamasımı yoksa kaşık mamalarından mı bahsediyorsunuz anlamadım.Ayrıca emiyormu?Kaşıkla beslenmeyi mi reddediyor daha ayrıntılı yazarsanız yardımcı olabilirim...
Normalde 6 aydan sonra yavaş yavaş az miktarlarda ek gıdaya geçilmesi gerekiyor.Bunda bazı anneler geç kalabiliyor ve bebekler kaşıkla yemeyi,pütürlü yemeyi istemeyebiliyorlar..
Bu arada kilosu nasıl?Bir günde neler yiyor?

kastettğiniz şey çiğneme problemiyse eğer benim oğlumdada var şuan 3 yaşında ve hala blenderdan geçiyor yemekleri muzunu bile eziyorum püre kıvamında yiyor çiğneme adına hiçbişey yok bilemiyorum kaç yaşına kadar daha sürecek ama çok zor bi durum Allah kolaylık versin...

Benim kizim da 18 aylik ve dogdugundan beri yemesi kotu kati gidalara gectigimizden beri herseyini blenderdan geciriyorum .Ona ragmen yemiyor artik ne yapacagimi sasirmis durumdayim.Cignemeyi bilmiyordu ama simdi onu da ogrendi sorun yok cani isterse cigniyor istemezse cignemiyor ...kilosu da cok dusuk 18 aylik ve sadece 9 kilo ne yapacaz bunlari boyle care bulan lutfen yazsin ben hergun yemek dokmekten biktim pesinde kasikla kosmaktan yoruldum allah istahsiz bebeklerin annelerine sabir versin

amin canım aynı valla bugün yarım kase çorbayı içirene kadar öldüm resmen oda çizgi filmlerle filan yani zorla onun dışında hiçbişey istemez karşısında istediğini ye özenmez bi kerede ağzıma alıp yiyeyim demez çikolata bile yemez yani o kadar valla eskiden 2.çocuk düşünürdüm ama şimdi öylesine gözüm korktuki valla cesaret edemiycem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…