- 17 Haziran 2015
- 43
- 11
- 88
- Konu Sahibi changetheworld
-
Biz göz merhemi kullanmıştık çok iyi gelmişti sünnetten önce deneyin derimOğlumun pipisinde enfeksiyon olduğundan dolayı 7 yaşında yaptırmak istediğimiz sünneti öne çekmek zorunda kaldık.şu an 18 aylık olduğundan anestezi altında yaptırmak istiyorum.Son zamanlar da yaptıranlar fikir verebilir mi acaba?Fiyat nedir ortalama?Haznedar medicana 'da yaptıran varsa yada vital hospital? tesekkürler
teşekkürler doktoruna sorarım şu an için bişi sürmemem söylendi hala iltihap olduğundanBiz göz merhemi kullanmıştık çok iyi gelmişti sünnetten önce deneyin derim
Slmn alykm bn istanbul fatihte özel bi klinikte yaptrdm 200 e sAlih selman diye genel cerrahi operatör doktra çoktçokta memnun kaldm ama bnm oğlum 8 aylıktı o zmnOğlumun pipisinde enfeksiyon olduğundan dolayı 7 yaşında yaptırmak istediğimiz sünneti öne çekmek zorunda kaldık.şu an 18 aylık olduğundan anestezi altında yaptırmak istiyorum.Son zamanlar da yaptıranlar fikir verebilir mi acaba?Fiyat nedir ortalama?Haznedar medicana 'da yaptıran varsa yada vital hospital? tesekkürler
çok teşekkürlerSlmn alykm bn istanbul fatihte özel bi klinikte yaptrdm 200 e sAlih selman diye genel cerrahi operatör doktra çoktçokta memnun kaldm ama bnm oğlum 8 aylıktı o zmn
Bkın istersenz buda numarası
02125311704
Doktorunuz kim acaba, cerrah mı? Bebeğiniz kaç aylık ve sünnet olurken siz yanında mıydınız?bahçelievler meltem hastanesi
oğlum geçen hafta sünnet oldu 1 hafta da sargısı düştü şuan çok daha iyi şükürler olsun
ama 3 yaş altına narkoz önermiyorlar bilginiz olsun
oğlum lokal oldu ama yaşı ufak bunu hatırlamıcak 10 dk sürecek bi işlem dedi doktor
Doktorunuz kim acaba, cerrah mı? Bebeğiniz kaç aylık ve sünnet olurken siz yanında mıydınız?
Ben de bahçelievler civarında doktor arayışındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?