• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet 18 aylık oğluma istanbul avrupa yakası uygun fiyatlı özel hastane önerebilir misiniz?

changetheworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
43
11
88
Oğlumun pipisinde enfeksiyon olduğundan dolayı 7 yaşında yaptırmak istediğimiz sünneti öne çekmek zorunda kaldık.şu an 18 aylık olduğundan anestezi altında yaptırmak istiyorum.Son zamanlar da yaptıranlar fikir verebilir mi acaba?Fiyat nedir ortalama?Haznedar medicana 'da yaptıran varsa yada vital hospital? tesekkürler

Oğlumun pipisinde enfeksiyon olduğundan dolayı 7 yaşında yaptırmak istediğimiz sünneti öne çekmek zorunda kaldık.şu an 18 aylık olduğundan anestezi altında yaptırmak istiyorum.Son zamanlar da yaptıranlar fikir verebilir mi acaba?Fiyat nedir ortalama?Haznedar medicana 'da yaptıran varsa yada vital hospital? tesekkürler
Biz göz merhemi kullanmıştık çok iyi gelmişti sünnetten önce deneyin derim

Slmn alykm bn istanbul fatihte özel bi klinikte yaptrdm 200 e sAlih selman diye genel cerrahi operatör doktra çoktçokta memnun kaldm ama bnm oğlum 8 aylıktı o zmn
Bkın istersenz buda numarası
02125311704

bahçelievler meltem hastanesi

oğlum geçen hafta sünnet oldu 1 hafta da sargısı düştü şuan çok daha iyi şükürler olsun
ama 3 yaş altına narkoz önermiyorlar bilginiz olsun
oğlum lokal oldu ama yaşı ufak bunu hatırlamıcak 10 dk sürecek bi işlem dedi doktor

bahçelievler meltem hastanesi

oğlum geçen hafta sünnet oldu 1 hafta da sargısı düştü şuan çok daha iyi şükürler olsun
ama 3 yaş altına narkoz önermiyorlar bilginiz olsun
oğlum lokal oldu ama yaşı ufak bunu hatırlamıcak 10 dk sürecek bi işlem dedi doktor
Doktorunuz kim acaba, cerrah mı? Bebeğiniz kaç aylık ve sünnet olurken siz yanında mıydınız?
Ben de bahçelievler civarında doktor arayışındayım

Bizde Salih Selman a yaptırdık kendisinde çok memnun kaldık 21, Aralık da 250, TL. Fatih de kliniği var.

Medicine hospital. Urologlari iyidir sıkıntı yaşayanı görmedim. Suanki fiyatıyla ilgili fikrim yok muhtemelen çocuğun yaşı ve durumuna gire fiyat verirler

Doktorunuz kim acaba, cerrah mı? Bebeğiniz kaç aylık ve sünnet olurken siz yanında mıydınız?
Ben de bahçelievler civarında doktor arayışındayım

Meltem Hastanesi Çocuk Cerrahisi Uzmanı Kamil Başar
33 aylıkken oldu ( yağ bezesi var diye)
isterseniz yanına alıyorlar tabi

keşkeee daha önce yaptırsaymışım diyorum hazır küçükken bezliyken yaptırın çıksın aradan bezliyken daha çabuk iyileşiyormuş

Back