Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim 17 aylık...Ben kendi taktiğimden bahsedeyim size mesela...
Bebek saat 07.00 'de kalktı...Altını alma, biraz oynama ve karnını doyurma... Yemeğini yedikten sonra serbest zaman oyuncaklarıyla oynarken bende mutfakta işlerimi hallediyorum..Yanına geliyorum beraberde takılıyoruz..Kaka faslı oluyor...Duş aldırmaca..
Saat 11.30 uyku sinyalleri başlıyor...Yorgunluk çöküyor zaten enerjisinden hissediyorum.. Öğlen yemeğini hazırlıyorum..Yemek yedirmek,altını almak derken saat 12:30 oluyor ya da yaklaşıyor...
Aktif bebek yorulacaktır rutini takip etmeye çalışıyorum ki diğer oğlumda öğlen okula gidiyor bazı haftalar bu uyku düzenini kaydırabılıyorum okula gıtmek için eşim olmadıgında...
12:30 öğlen uykusu. 13:30 ya da 14:30 bazen 15:00'a kadar da uyuyabiliyor..
Yine kalkınca alt alma,yemek,aktivite vs.derken 21:30 /22:00 son gece öğünü ve yatış yapıyoruz...
Sabah 7-8-9 kalkış öğlen öğlen 1-2 uykuya en az 1 saat uyumasada odadan çıkmadan destek neyse verin erken uyanırsa uykuya döndürmeye çalışın 1 saat sonra dolunca uyumamissa artık kaldırabilirsiniz. Akşam 20-21 arası gece uykusu. Bizde 18 aydan beri durum bu. Extra durumlar hariç uyarım bu saatlere. İstikrar önemli bir günde mucize beklemeyin . Bir uyku Rutini hazırlayabilirsiniz. Böylelikle uykuya geçişi sağlar. İstikrar güven getirir , Hep aynı saatte gece ve gündüz uykusu olursa kendilerini güvende hissederler.