18 aylık oğlum gece uyanıp 2-3 saat uyumuyor lütfen yardım

ezgiialbs

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
58
7
6
24
Kızlar merhabalar, oğlum bir aydır falan gece uyanıp daha uyumamaya başladı onun öncesindee gece uykularımız çok güzeldi, gece uykusunu alamadığı için de gün boyu çok huysuz oluyor. Gece 1-2 defa uyanıyor onda da en az 2 saat uyumuyor yani gece nerdeyse hiç uyumuyor 2 defa uyandığında haliyle bende pert oluyorum gün içinde agresif oluyorum herşeye sinirlenir oldum tahammül üm kalmadı bu durumu yaşayan varmı ?

Kızım 15 aylık yaklaşık 4 Aydır böyle bazen kontrolümü kaybedip bağırdığım oluyo keşke olmasa ama yok sakinliğimi koruyacak gücü bulamıyorum o an

18.ay uyku gerilemesindedir bizimde öyleydi 21aylık olduk şimdi yeni yeni düzeldi.

20 günlük olduktan sonra gece uyanır uyanık kalmak ister ne yaparsam yapayım uyumazdı aaahhh ahh 2 sene neler çektim neler denedim neler yaşadım ama nafile çözemedim o gece uyanıp uyanık kalma sorununu taa ki memeden kestim 2 yaşında şükür bıçak gibi kesildi şeytan kulağına maşallah maşallah nazar değmesin. Allah'ım sabırlar versin çok zor. Hadi gece uyanalım gündüz uyuruz deme lüksüm de yoktu okula giden oğlum vardı sürünerek uyanırdım. Bugünüme çok şükür.

Uyandığında odadan çıkıyor musunuz ya da ışığı falan açıyor musunuz?
Emiyor mu?

Uyandığında odadan çıkıyor musunuz ya da ışığı falan açıyor musunuz?
Emiyor mu?
kendi odasında uyuyor uyanınca ağlamadan kalkıp yanımıza geliyor sonra alıp geri odasına götürüyorum, tek göğsümü emiyo sadece gerçekten aç olduğunu hissedersen mama veriyorum

kendi odasında uyuyor uyanınca ağlamadan kalkıp yanımıza geliyor sonra alıp geri odasına götürüyorum, tek göğsümü emiyo sadece gerçekten aç olduğunu hissedersen mama veriyorum
Benim kızımda 18 aylık. Son 4 5 gündür uykuları biraz değişti. 1 yaşında gece beslenmesini kestiğim halde acıkıyor sürekli uyanıyor. Mama veriyorum bazen o zaman uyuyor. Acaba açlıktan mı diye düşündüm

Benim de oğlum 18 aylık, bizde de bir kaç gündür var bu bozulma. Tez vakitte geçer inşallah

16 aylık son 1-2 aydır bizde de böyle bi dönem bu diye düşünmek istiyorum bide diş çıkarıyo ona yoruyorum biraz da inşallah geçicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…