18 aylık kızımın gece uyanmaları

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
arkadaşlar kızım 18 aylık hala emziriyorum. normalde her gece 4-5 kez mutlaka uyanır. 2gecedir de gecede 10 kez uyanıyor diş çıkarıyor şu an. ama ben çıldırmak üzereyim. bu çocuğun gece uyanmaları nasıl bitecek ne yapmam lazım? bu konuda tecrübeli annelerden yardım bekliyorum. lütfen yöntemlerinizi paylaşın. hiç uykumu alamıyorum ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta kızım ise enerji dolu hiç etkilenmiyor. ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen...

gece beslenmesini kesmenız lazım . önce azaltıp sonra da tamamen bitirmelisniz. benim bebeğim de 12 aylık. doktorumuz gece uyanmaları için şöyle demişti. bebekler bu dönemde en fazla 1 kere acıktığı için uyanır. geri kalan emme alışkanlıklarından dolayıdır.

evet haklısınız ben de artık emzirmeyi bitirmeyi düşünüyorum bugün ilk defa gündüz uykusuna emzirmeden yatırdım ama önce gündüz emmelerini bitirmeyi daha sonra geceyi bitirmeyi düşünüyorum hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…