Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benımde kızım 26 aylık memeden kesmedım herkes artık kes yeter dıyor dr bıle
ama benım kızım bırakacagını sanmıyorum bende emsın dıyorum elbet bırakır kendılıgınden zorlamıyorum bırakması için
3-4 gün ağlayacaktır. Sonunda alışır. Ben oğlumu gece uyutmadıgından 15 aylıkken kestim sutten. Gündüz sorun olmuyordu da geceleri istiyordu. ilk 3-4 gün neredeyse her gece 1 saat ağladı. Biberonda süt vermeye calısıyordum istemiyordu. Sonra pes etti. Şimdi geceleri isterse biberon veriyorum, buna ragmen eskisi gibi uykusuzluk cekmiyorum.
doktor hemen kesmemi söyledi ben ayak sürüyorum .emzirmek hormonlarımı bozmuş tedaviye başlamam gerekiyormuş.hormon ilaçları direk süte geçtiği için kız çocuğu için tehlikeli dedi.ben iki yaş olsun dedim o da en kısa surede kesmemi söyledi ama ben hala emziriyorum çünkü kesmeye kıyamıyorum.
canım bence kesmelisin ben 12 aylıkken kestim çünkü başka bişey yemiyordum kesince meyvaye düştü hala da çok şükür o alışkanlığı sürüyor
nasıl kestiğime gelince
hiç aklımda yoktu grip oldum tabi ilaçlar filan emziremezdim siyah bantlar var bilirsin tamir içn kullanılır onunla bantladım gögüs uçlarımı kızımada bak annnecim gitmiş gördün mü hadi ben sana süt verim dedim elinden tuttum mutfağa gittik ve süt içmeye başladık hihoyyyt
ben 2 yaşıma kadar emmişim annem zor ayırmış tüy yapıştırmış almış atmışım tekrar emmişim. yaşı ilerledikçe daha zor ayrılır. hem keyfinden ayırmıyorsunki hormonlaırn bozulmuş sonuçta. ben kan görünce ağlarmışım annemde kırmızı çiçek yaprağını koyarmış. mutlaka bir süre zorluk çekeceksin ama yavaş yavaş başlamalısın. çokda küçük değil kızın kendi sağlığınıda düşünmelisin.
şimdi ne durumda kesebildin mi Bende 18 aylıkken kesmiştim.. Kızım ekşi şeylerden nefret ederdi... İstediğinde hep uçlarına limon sürdüm Anne iğrenç diyordu Ama bir daha istemedi Nefret ettiği bişey vardır mutlaka Bende 167 cm boyla 48 kiloya düşünce ve kansızlık başlayınca kesmek zorunda kalmıştım Yoksa emzirmek o sadce ikinizin arasındaki iletişim bağ çok ayrı bişey Seni çk iyi anlıyabiliyorum...