Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim de boyle oldu. Belki normaldir ama bence de bir doktora danisin belki beslenme duzenine mudahale eder.Normal değil bence. Yani kuru kalkan var sabahları. Bu sebeple bezi birakan anneler filan. Doktora danışın. Belki bir egzersiz filan önerir. Benim bebeğim 40 50 günlük filandı gece kaka yapmayı bıraktı o zamandan beri gece bez hiç değiştirmedim.
Alerji durumu olabilir mi benim bebeğimde geceleri kaka yapıyor ve süt ürünleri alerjisi var malesefmerhabalar, oglum 18 aylik. sık degil ama bazen gece uykusunda kaka yapiyor. altini degistiriyorum ama korkarak degistiriyorum cunku her daim uyku problemimiz var. 18 aylik bebegin uykusunda kaka yapmasi normal mi ? ayni aylarda olan sizin bebekleriniz nasil
sut urunleri alerjisi yok ama bazi besinlere alerjisi var (tahin, pekmez ) bunlari da yedirmiyorumAlerji durumu olabilir mi benim bebeğimde geceleri kaka yapıyor ve süt ürünleri alerjisi var malesef
suan kac yasinda bebeginiz ve gecti miBizim de boyle oldu. Belki normaldir ama bence de bir doktora danisin belki beslenme duzenine mudahale eder.
alerjiden dolayi mi normal olmadigini soyluyorduBenim bebeğim ilk 6 ay yaptı ama alerjisi vardı ve doktor normal olmadığını söylüyordu.
Susam alerjisi olabilir o zamansut urunleri alerjisi yok ama bazi besinlere alerjisi var (tahin, pekmez ) bunlari da yedirmiyorum
Yok ben alintiladigim yazar gibiydi demek istedim. Yani 2 aylik olmadan uykuda kaka yapmayi birakti.suan kac yasinda bebeginiz ve gecti mi
Şöyle ki alerjik bebek bağırsak hareketleri fazla ve kontrol edemiyor. Demek ki düzeltilmesi gereken bir bağırsak problemi var.alerjiden dolayi mi normal olmadigini soyluyordu
off evet komtrol edemiyor, bagirsak hareketleri hep fazla ve hala gazli. en son 6 aylikken goturmustuk. hicbir seye alerjisi cikmadi. ama tekrar goturmek istiyorumŞöyle ki alerjik bebek bağırsak hareketleri fazla ve kontrol edemiyor. Demek ki düzeltilmesi gereken bir bağırsak problemi var.
Kaka düzelene kadar diyet yaptık işte.
Siz en son ne zaman alerji testi yaptırdınız?
off evet komtrol edemiyor, bagirsak hareketleri hep fazla ve hala gazli. en son 6 aylikken goturmustuk. hicbir seye alerjisi cikmadi. ama tekrar goturmek istiyorum
bebegim huzursuz ve geceleri uyumayan bir bebek oldugu icin gittik o donem. deriden alerji testi yapildi.kaka da her zaman gece yapiyor diye bir sey yok. nadir geceleri yapti. inek sutu vermiyorum, vermem deNe testi yapıldı ki 6 aylık?
Nasıl alerji olmadığına karar verildi?
O yaşta testler doğru sonuç vermez deneme yanılma yoluyla bulunur.
Siz kakayı düzeltmeye çalışmamışsınız ki hiç.
Siz bir gastroenteroloji doktoruna gidin.
İnek sütü içiyor mu mesela şu an?
Katılıyorum bende oğlum 2 aylık olduktan sonra asla gece bez değiştirmedim hiç kaka yapmadi geceleriNormal değil bence. Yani kuru kalkan var sabahları. Bu sebeple bezi birakan anneler filan. Doktora danışın. Belki bir egzersiz filan önerir. Benim bebeğim 40 50 günlük filandı gece kaka yapmayı bıraktı o zamandan beri gece bez hiç değiştirmedim.
cok enteresan ama oglum 1 yasinda sonra yapti 2,3 defa, oncesinde yoktu kaka hic. ne dokunuyor anlayamiyorum.Katılıyorum bende oğlum 2 aylık olduktan sonra asla gece bez değiştirmedim hiç kaka yapmadi geceleri