- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Civciv saliha
-
Başladığınızda kac kelimesi vardi benim oğlum da 28 aylik 12 kelimesi falan var cümle olarak da bu yani şu ver diyor 2.5 yaşına kadar ilerleme olmazsa ben de başlamayı düşünüyorum diğer algıları iyi dediklerimi yapıyor istediği şeyi gösteriyor genelde ne sorsam gösteriyor bir de ücreti nasıl acabaOğlum 2.5 yasında yeni yeni 20 kelimeye yaklastı.. Dil terapistine gidiyoruz biz.. Size tavsiyem dil terapistine baslayın ne kadar erken o kadar iyi.. Psıkıyatrye gitmeyin derim
Başladığınızda kac kelimesi vardi benim oğlum da 28 aylik 12 kelimesi falan var cümle olarak da bu yani şu ver diyor 2.5 yaşına kadar ilerleme olmazsa ben de başlamayı düşünüyorum diğer algıları iyi dediklerimi yapıyor istediği şeyi gösteriyor genelde ne sorsam gösteriyor bir de ücreti nasıl acaba
Ins en kısa zamanda konuşurlar simdi kac kelimesi var cümle kuruyor mu qrtik memnun musunuz yaniValla baslayalım 2 veya 2.5ay oldu.. 3 kelimesi vardı basladgmzda.. Sımdı sımdı acılıyor gibi.. Hala daha olması beklenen düzeyde degıl cunku oglum cok cekıngen.. Bide biz prematüreyiz o da etkılıyor.. Alıcı dili oglumun da iyi.. Herseyı anlıyor komutları yerıne getırıyor..
Valla bız ıst Anadolu yakasında Bi terapıste gıdıorz.. Docent kendısı.. 1 saati 350tlbizimde belımızı büküyor acıkcası.. Biraz daha acılsa göturmeyı dusunmuyorum Allah bılıo
Ins en kısa zamanda konuşurlar simdi kac kelimesi var cümle kuruyor mu qrtik memnun musunuz yani
Merhaba benim oğlum da 2019 Eylül doğumlu ama pek konuşamıyor, dil terapisti nerde fikir verebilir misiniz nereden başvuru yapmam lazımOğlum 2.5 yasında yeni yeni 20 kelimeye yaklastı.. Dil terapistine gidiyoruz biz.. Size tavsiyem dil terapistine baslayın ne kadar erken o kadar iyi.. Psıkıyatrye gitmeyin derim
Merhaba benim oğlum da 2019 Eylül doğumlu ama pek konuşamıyor, dil terapisti nerde fikir verebilir misiniz nereden başvuru yapmam lazım
Ben Avrupa yakasındayim bu tarafta bildiğiniz var mı acabaİst Anadolu yakasında.. Duru dil danısmanlik diye.. Serıfalıde yeri.. Sitede farklı yazar.. Yenı tasındılar serıfalıye.. İnternetten bulursnz dıye tahmın edıorm.. Bulamazsanız ozelden numarasını atabılırım
Ben Avrupa yakasındayim bu tarafta bildiğiniz var mı acaba
hayvanlardan önce hayvan seslerini öğrenmesi onun için daha iyi olacaktir.once miyavv ardından kedi diye ogrete bilirsiniz ben bu sekilde ogrettim kizima.kediler ne der diye sorunca miyav demeye baslayacak birsüre sonra.Merhaba bebeğim 18 aylık hiç kelimesi yok, kedi nerde köpek nerde dediğimde bilemez kitabından o kadar gösterdim ki. Hayvalar kitabı ve dokun hisset kitabı var ne onda ne başkasında kedi köpeği filan bilemez. Sadece by by, alkış ve sar makarayı hareketini yapıyor. Adını bilir seslenince bakar. Ben konuşmamasını bu hayvanları öğrenemeyişini kafama çok taktım. Bi sorun mu var bilmiyorum. Çocuk dr sıkıntı yok olabilir bu zeka belirtisi değil diyor. Ankaradayım 15 martta keçiören eğitim araştırma da ameliyat olacak (başka bi sebepten) gelmişken bu problemi içinde götürmek istiyorum hangi bölüme gideyim ? Bilen fikri olan var mı ?
Bebeğinizin şuan durumunu merak ettim acaba konuşuyormuMerhaba bebeğim 18 aylık hiç kelimesi yok, kedi nerde köpek nerde dediğimde bilemez kitabından o kadar gösterdim ki. Hayvalar kitabı ve dokun hisset kitabı var ne onda ne başkasında kedi köpeği filan bilemez. Sadece by by, alkış ve sar makarayı hareketini yapıyor. Adını bilir seslenince bakar. Ben konuşmamasını bu hayvanları öğrenemeyişini kafama çok taktım. Bi sorun mu var bilmiyorum. Çocuk dr sıkıntı yok olabilir bu zeka belirtisi değil diyor. Ankaradayım 15 martta keçiören eğitim araştırma da ameliyat olacak (başka bi sebepten) gelmişken bu problemi içinde götürmek istiyorum hangi bölüme gideyim ? Bilen fikri olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?