- 9 Mayıs 2019
- 8
- 2
- 86
- 29
- Konu Sahibi Yengecbukiz
-
Bunu bilemeyiz. Sürebilir. Bende 24 yasındayım. Esim 29. 2 aydır olmadı henuz yeni.Yok yillar surmez. Ya23yasindayim esim 33
Yok yillar surmez. Ya23yasindayim esim 33
Keşke şu söylediğin dediğin gibi olsa. Kaldıki madem hemen hamile kalabileceğini düşünüyorsun konuyu neden açtın.Yok yillar surmez. Ya23yasindayim esim 33
Canım hemen kalamayabilirsin yani belli de olmaz hamileleliğin kuralı yok herkes de farklı sonuç verirAdetim hep duzenlidir 28 gunde bir oluyorum bir hafta sürüyor. Asiri agrili adetlerim oluyor, hastanede serum almisligim vardir yani, ozellikle isyerindeyken rezil oluyorum aglaya aglaya gidiyorum. Dr. Rahmin kalp seklinde dedi agriya bu sebep oluyomus rahmin temiz dedi. Yumurtaliklarima baktimi bakmadimi bilmiyorum sizce hemen hamile kalirmiyim?
Hamileliği olduran şey bir tek yaş değil ki:) inşallah çok beklemeden hayırlısıyla sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz..üreme sistemi derya deniz bir mevzu:) stres baş düşmanlardan..Yok yillar surmez. Ya23yasindayim esim 33
Biz ne plan yaparsak yapalım vakti zamanı gelmişse oluyorAdetim hep duzenlidir 28 gunde bir oluyorum bir hafta sürüyor. Asiri agrili adetlerim oluyor, hastanede serum almisligim vardir yani, ozellikle isyerindeyken rezil oluyorum aglaya aglaya gidiyorum. Dr. Rahmin kalp seklinde dedi agriya bu sebep oluyomus rahmin temiz dedi. Yumurtaliklarima baktimi bakmadimi bilmiyorum sizce hemen hamile kalirmiyim?
Bu benim düşüncem işteKeşke şu söylediğin dediğin gibi olsa. Kaldıki madem hemen hamile kalabileceğini düşünüyorsun konuyu neden açtın.
gebeliğin yaş ile çok alakası var tabikiOlayın yaşla ne bağlantısını kurdunuz anlayamadım açıkçası
Stres yapmazsan Allah ol derse neden olmasin?
Ama stres yaparsan arkadaşın dediği gibi uzun yıllar olmayabilir.
Misal ben 3 sene sonra kafamdan attığım vakitte hamile kaldım 3 sene stres sıkıntı ile gecti olmadi.
Vakti zamanı geljnce Rabbim nasip ediyor işte.
O kadar yazdığım şeyden sadece buna mı takıldın?Bu benim düşüncem işte
gebeliğin yaş ile çok alakası var tabiki
Denemeden bilemezsiniz Allah'tan başka kimsede bilemez bunu hemen olurmu olmazmı? İnşallah Allah aratmadan verir. Ancak gebeliğin yaşla ilgisi yok yumurtalık rezervinin hatta kalitesinin yaşla ilgisi var doktorlar böyle söylüyor yaş her zaman avantaj evet ama 25 yaşında erkek menapoza giren insanlar varsa 46 yaşında kadının doğal yolla gebeliği oluşuyorsa yaşla alakası yoktur zaten ayrıca sadece rahim yumurta yetmiyor gebe kalmak için tüpler tikaliysa da olmuyor erkekte sperm yoksa, azsa, morfoloji skntisi varsa olmuyor yani az geniş bakalım gençler hemen hamile kalır ileri yaşta gecikir diye bı kural yok yani.Adetim hep duzenlidir 28 gunde bir oluyorum bir hafta sürüyor. Asiri agrili adetlerim oluyor, hastanede serum almisligim vardir yani, ozellikle isyerindeyken rezil oluyorum aglaya aglaya gidiyorum. Dr. Rahmin kalp seklinde dedi agriya bu sebep oluyomus rahmin temiz dedi. Yumurtaliklarima baktimi bakmadimi bilmiyorum sizce hemen hamile kalirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?