18 aydan sonra bende tedaviye gidiyorum yarın

Kizil Deniz

Yiğit anası:)112
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
2.264
137
39
hayırlı olsun canım inşaallah en kısa zamanda hamiş kalırsın maallesef adetlıykende alttan muayene ediyolar a.s.

18 aydır ebbek için her ay hayal kuran ama hep hayal kırıklığına ugrayan ve jinekolojik muayeneden korkan ben..şimdi topladım cesaretimi yarın gidiyoruz eşimle hastaneye...

eşimin spermi 5 milyon cıkmışştı daha önce..bakalım ne dişyecek doktor nasıl bi tedavi yolu izleyecek...adetim şuan başladı (pembe akıntı var ama inşallah başlar)yarın 2. gün olcak inşallah

içim içime sığmıyr kızlar...aklıma takılan bir soru var adetliyken alttan muayene ederlermi acaba?

adetliyken nasıl olcak allahım sen yardım et zaten utanıyorum ve doktorum erkek..yarın gelişmeleri yazarım kızlar...

canım inşallah senin için hayırlı olur olumlu sonuçlar alırsın evet adetliykende muayene ediyorlar

Hadi hayırlı olsun inşallah, hiç korkma hiç bişey olmuyo adetliyken doktorlar alışık zaten rahatsız olacak bişey yok

tedavin şimdiden hayırlı olsun canım.inşallah herşey yolunda gider ve bebişlerine kavuşursun.allaha emanet ol.

merhaba..... korkularını bebeğine olan özlemin ve eşine olan sevgin yok edecek.Bu düşünceye inanır ve güvenirsen fiziksel endişelerin daha da azalacaktır.Korkuların üzerine gitmedikçe insanı hep esir alır ...

Bu yola inanmak cesaret göstermek ve sabretmek gerekir..Bu gücü kendin yaratacaksın...Emek et ki umudun umut et ki gerçeğin olsun..Tedavin şimdiden hayırlı olsun...

hayırlı olsun canım tedavişn hiç kendini sıkma adetliyken hiçte sorun olmuyor muane bende yaptırdım bilakis daha iyi sonucta her ne varsa belli olucak canım hakkında hayırlısı olsun burdan gelişmeleri yaz inş. en kısa zamanda kalbindekine nail olursun bol bolll sanşlarrrrrrr

merak etme ilk bi kaç saniyeden sonra biraz rahatlıyosun. doktorlar yüzüne bile bakmıyor zaten. Allah yardımcın olsun.

sabahtan gidecektik ama doktorun konferasnsı varmış..öğleden sonra hastanede olacakmış bu arada ankarada ikamet ediyorum..gazi üniversitesi tıp fakültesine gideceğim doç.dr.ahmet erdem'e muayene olacağım...ankarada tedavi olacaklar varsa tavsiye edeim eltiminde tedavisini ahmet hoca yürütüyor cok memnunuz..

adetliyken muayene etmiyor sadece hormon testlerini yaptırıyorsun. yalnız daha önce muayene olmamışsın anladığım kadarıyla smear testinide yaptırman gerekli. vajinal muayenede hepimiz utanıyoruz ama bu sadece bebek için değil sağlığımız içinde gerekli bir muayene sonuçta o doktor. hiç hissetmiyorsun bile kendini kasma rahat ol hatta öncesinde kas gevşetici iç bence. benim dr um ilk muayenede kasarsan acı duyarsın ve hep korkarsın demişti bende kasmadım ve şimdi çok rahatım. erkek doktorlar daha iyi bence kadınlar azarlıyor insanı

kızlar cuma günü gazi hastanesi doç.dr.ahmet erdem den randevu almıştık.öğleden sonra olmasına rağmen tüm kan ,idrar ultrason gibi işlemlerimin hepsi yapıldı..pazartesi alacağım sonuçlarını..

adetli olmama rağmen alttan ultrasona girdim.korkacak hiç birşşey yokmuş canım hiç yanmadı ayrıca çok kibarlardı..

doktor eşimin daha önceki sperm tahliline baktı 5 milyondu sperm çok az o yüzden önümüzdeki ay aşılamayı deniyeceğiz dedi..

çarşamba sonuçlarla birlikte tekrar gideceğiz herseyin hayırlısı bakalım...yerimsenibensüprizzzzz

Allah yardımcın olsun canım,inş güzel sonuçlar alırsın....:)) ben de geçen hafta aşılama oldum,sonuç bekliyorum..ben artık hamiş olmak istiyorum....senağlama

kızlar tahlillerimiz sonuçlandı.. eşimde varikosel çıktı..küçük bi ameliyatla halledilebiliyormuş.

spermler artıyormuş sonra inşallah bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…