Çocuk Hastalıkları 18 ay 5 li karma aşı sonrası ayakta aksama?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

YEXSXXIXMNUR

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.266
27
158
Arkadaşlar c.tesi günü kızıma hastanede 5 li karma aşı yaptırdım ve çok ağladı kızım.o gün bi garipti ertesi gün dikkat ettim sanki yürüyüşünde bi gariplik vardı pazar günüydü ve akşam kızımın aşı olan bacağını kıramadığını fark ettim gecede kontrol ettik uykuda bile kıramıyodu bacağını ertesi gün hemen kızımı doktoruna götürdük.aşı yapılırken çok kastığı için adelelerinde gerilme olmuş ve biraz ödem oluşmuş ona bağlı ağrısı olduğundan bötle yürüyo dedi alkol solüsyonu ile sabah akşam kompleks yapılması lazım 2 gün sonra haberleşelim dedi.Çok korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan varmı nolur bi cevap yazsın?

ilgin için çok teşekkür ederim canım....İnşallah bende öle hatırlarım bu aşıyı.Ama bu gün 4.gün pek değişme olmadı bakalım bugünde olmazsa doktoru görmek istemişti.Allah tan hayırlısı

biz de yaşadık aynısını... 1 hafta falan topalladı oğlum sonra kendiliğinden düzeldi...
dr umuz kendisinin yaptığını aşının zararı olmadığını söylemişti ama ben aşıdan olduğunu düşünüyorum...

içerisinde tetanoz aşısı da olduğu için bu tür etkiler oluyor.oğlumda da olmuştu.büyüklerde de aynı etkiyi gösterebiliyor tetanoz aşısı.

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için... bu gün tam 7 gün oldu kızım ilk güne göre biraz daha iyi ama tam olarak düzgün yürüdüğünü söyleyemem...dua ediyorum inşallah daha iyi olacak....