I ismigizli Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 133 Emoji Skoru -17 Puanlar 18 Yaş 29 4 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ismigizli #1 Slm Hanımlar 18 haftalık hamileyim ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmemem normal mi? Bebek hareket ettiğinde nasıl bir his? Acaba ediyor da ben mi anlamıyorum.
Slm Hanımlar 18 haftalık hamileyim ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmemem normal mi? Bebek hareket ettiğinde nasıl bir his? Acaba ediyor da ben mi anlamıyorum.
Nogaa Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 600 Emoji Skoru 555 Puanlar 23 4 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ismigizli #2 Ben de 18e geldim sayılır ama hissetmiyorum. İlk hamilelikse normal diyorlar , ya da henüz erken
I ismigizli Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 133 Emoji Skoru -17 Puanlar 18 Yaş 29 4 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ismigizli #3 Nogaa .!.: Ben de 18e geldim sayılır ama hissetmiyorum. İlk hamilelikse normal diyorlar , ya da henüz erken Genişletmek için tıkla... Evet ilk hamileliğim
Nogaa .!.: Ben de 18e geldim sayılır ama hissetmiyorum. İlk hamilelikse normal diyorlar , ya da henüz erken Genişletmek için tıkla... Evet ilk hamileliğim