- 8 Ocak 2014
- 735
- 288
Eli masali kadin olmadigini, sakaci oldugunu gosterir bu.
Ama bu dahada tehlikeli!
Sakayla karisik resmen dislerini doker eline verir sakaydi diyede uste cikar.
Hemen cephe alma ama tedbirli ol.
Fazla samimi olma.
Benim eski sevgilimin babasi boyleydi.
Saka yapiyorum diye ileri giderdi.
Ben tavir alsam aman sende sakaya gelemiyosun tm tm bi daha etmem derdi.
Adim somurtan gelin olurdu.
Yok tavir yerine sakayla karsilik versem; gercekten oylemi dedin? Beklemezdim senden... derdi.
zaten inşallah Allah kısmet eder de evlenirsek, benim ailem yanımda onun ailesi uzakta olacak şimdi olduğu gibi, çok sık görüşmeyeceğiz yani. eskiden keşke onun ailesi de burda olsa derken bu üsluptan sonra tam tersini düşünüyorum. siz mesafe koyun diyorsunuz ama ben kadına "siz" diye hitap ediyorum o bana "siz ne kız köylü bir kadınım ben cahilim sen de bana" diyor.. ben ısrarla siz dersem bilmiyorum ne olur işin sonu :) zaten "sen" diye de hitap edemem, yapımda yok.. yerine göre kendi yaşıtlarıma bile "siz" diye hitap ediyorum.. kendisi samimi olmak istiyor, görüştüğümüzde bu tavırlarına rağmen sıcak da davrandım çünkü tamamen böyle ağzı bozuk bir insan değildi, iyi biri gibiydi ben de şakasını görmezden geldim, herhalde bir daha yapmaz derken telde o şekilde konuşunca ilk baştan daha mı mesafeli olsaydım diye düşündürttü bana.. hayır bir de aradığında annemin de kandilini kutlamak istedi. ben ailem evde değil diyip vermedim, yalan söylemek zorunda kaldım. ki verseydim şöyle bir konuşma geçmesi ve kavga çıkması muhtemeldi; "ben sizin kızınızın saçını başını yolarım kandildi bugün aramadı beni" vs deseydi anneme orada kayış kopardı işte.. iyi niyetle söylüyor olabilir ama ciddi şekilde üslup sorunu var.